Ben dosyalarımın indirilenlere inmesini istiyorum fakat başka bir download dosyası açtım. Sanırım oraya iniyor, nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 2040148
Chrome kullanmıyorum, windows ayarlarından kurcaladım bozdum sanırım, geri de düzeltemiyorum. İndirilnleri tamamen silip yeni gelen yerin adını değiştirip orayı kullanıcam sanırım tek çare bu.Buradan değiştirebilirsiniz.
Ben dosyalarımın indirilenlere inmesini istiyorum fakat başka bir download dosyası açtım. Sanırım oraya iniyor, nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 2040148
Chrome kullanmıyorum, Windows ayarlarından kurcaladım bozdum sanırım, geri de düzeltemiyorum. İndirilnleri tamamen silip yeni gelen yerin adını değiştirip orayı kullanacağım sanırım tek çare bu.
Nereden indirmelerde oluyor, hepsinde oluyorsa ve idm kullanıyorsanız idm ayarlarından olabilir.Chrome kullanmıyorum, windows ayarlarından kurcaladım bozdum sanırım, geri de düzeltemiyorum. İndirilnleri tamamen silip yeni gelen yerin adını değiştirip orayı kullanıcam sanırım tek çare bu.
Windows ayarlarında bulunmaz, nereden dosya indirdiğinizi ve nereye kaydettiğini söyler misiniz?Chrome kullanmıyorum, windows ayarlarından kurcaladım bozdum sanırım, geri de düzeltemiyorum. İndirilnleri tamamen silip yeni gelen yerin adını değiştirip orayı kullanıcam sanırım tek çare bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.