K KaranlıkLord Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #1 Unity'i veya başka bir şeyi indiriyorum fakat alt tarafa gelmemekte internetteki çözümü uyguladım fakat yine de düzelmedi. Hata falan vermiyor direkt aşağıya düşmüyor ve indirilenler klasöründe de olmuyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 445,6 KB · Görüntüleme: 61
Unity'i veya başka bir şeyi indiriyorum fakat alt tarafa gelmemekte internetteki çözümü uyguladım fakat yine de düzelmedi. Hata falan vermiyor direkt aşağıya düşmüyor ve indirilenler klasöründe de olmuyor.
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #2 Chrome ile ilgili bir sorun olabilir. Farklı bir tarayıcıda deneyin, eğer indirme yaparsa temiz kurulumla Chrome yüklemeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Chrome ile ilgili bir sorun olabilir. Farklı bir tarayıcıda deneyin, eğer indirme yaparsa temiz kurulumla Chrome yüklemeniz gerekiyor.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 28 Kasım 2021 #3 IDM kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #4 ertekin.kubilay dedi: IDM kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... IDM aynı klasörü kullanıyor diye biliyorum. İndirme gözükmese bile İndirilenler klasörüne atması lazım. Artı 0 Eksi
ertekin.kubilay dedi: IDM kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... IDM aynı klasörü kullanıyor diye biliyorum. İndirme gözükmese bile İndirilenler klasörüne atması lazım.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 28 Kasım 2021 #5 Marcolomboss dedi: IDM aynı klasörü kullanıyor diye biliyorum. İndirme gözükmese bile indirilenler klasörüne atması lazım. Genişletmek için tıkla... IDM'nin ayarlarını kontrol edin derim ancak indirmenin başlamaması farklı bir sıkıntı. Farklı tarayıcı deneyin, çerezleri sıfırlayın. Artı 0 Eksi
Marcolomboss dedi: IDM aynı klasörü kullanıyor diye biliyorum. İndirme gözükmese bile indirilenler klasörüne atması lazım. Genişletmek için tıkla... IDM'nin ayarlarını kontrol edin derim ancak indirmenin başlamaması farklı bir sıkıntı. Farklı tarayıcı deneyin, çerezleri sıfırlayın.
KS KS K KaranlıkLord Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #6 Sağ olun. Internet Explorer üzerinden yapabildim. Artı 0 Eksi