Dosyalar kaybolmadan nasıl Windows 11 sıfırlanır?

aegon targeryen

Decapat
Daha fazla  
Yukarta belirtiğim gibi bayağı bir dosya var ve D diskim yok ya da flash belleğim, sadece C diski var.

Windows sifirlamada veri kaybetmeden sıfırlama var diye biliyorum ama tam bilmiyorum onu.

Windows sifirlamada veri kaybetmeden sıfırlama var diye biliyorum ama tam bilmiyorum onu.

Windows 11 disk görüntüsünü (ISO) indirme bu mu? YT'den baktımda bir bu her şeyi saklıyor ama 11'i yüklemek için sıfırlamak için değil olurmuki?​

Windows 11 disk görüntüsünü (ISO) indirme bu mu? YT'den baktımda bir bu her şeyi saklıyor ama 11'i yüklemek için sıfırlamak için değil olurmuki?​

-Ben birşey anlamadım şuan Win 10 kullanıyorsanız ISO dosyasını yükleyerek verileri sakla diyerek yükseltebilirsiniz.
-Eğer Win 11 ise ayarlarda sıfırlama var başka türlü zor olur. USB ile diyeceğim ama Yedeklemek içinde ayrı birşeye ihtiyaciniz var o da yok maalesef. Mecbur yapmak istiyorsanız ayarlardaki sıfırlama kullanmanız lazım. Yani ben öyle biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…