Hika Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bugün oyun oynayacakken oyun dosyalarımın olmadığını fark ettim. D: Diskindeydi ama bugün baktığımda direk oyunlar klasörü yoktu. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2024
Merhaba arkadaşlar bugün oyun oynayacakken oyun dosyalarımın olmadığını fark ettim. D: Diskindeydi ama bugün baktığımda direk oyunlar klasörü yoktu.
5 584621 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 996 Çözümler 7 29 Ağustos 2024 #2 Hika dedi: Merhaba arkadaşlar bugün oyun oynayacakken oyun dosyalarımın olmadığını fark ettim. D: Diskindeydi ama bugün baktığımda direk oyunlar klasörü yoktu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kendini yeniden başlatınca hiçbir şeyi kayıt etmeyen programlar var onlardan olabilir mi? Artı 0 Eksi
Hika dedi: Merhaba arkadaşlar bugün oyun oynayacakken oyun dosyalarımın olmadığını fark ettim. D: Diskindeydi ama bugün baktığımda direk oyunlar klasörü yoktu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kendini yeniden başlatınca hiçbir şeyi kayıt etmeyen programlar var onlardan olabilir mi?
KS KS Hika Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 584621 dedi: Bilgisayar kendini yeniden başlatınca hiçbir şeyi kayıt etmeyen programlar var onlardan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam tek bir şey kaybolmadı direk oyunlar klasörü kayboldu. Artı 0 Eksi
584621 dedi: Bilgisayar kendini yeniden başlatınca hiçbir şeyi kayıt etmeyen programlar var onlardan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam tek bir şey kaybolmadı direk oyunlar klasörü kayboldu.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.272 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 Hika dedi: Hocam tek bir şey kaybolmadı direk oyunlar klasörü kayboldu. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yapın hocam. Artı 0 Eksi
Hika dedi: Hocam tek bir şey kaybolmadı direk oyunlar klasörü kayboldu. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yapın hocam.
KS KS Hika Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 FozyMen dedi: Virüs taraması yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten tam tarama başlattım hocam şu anda 5 saat kaldı. Virüs taraması bitti, virüs bulunamadı hocam. Son düzenleme: 30 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
FozyMen dedi: Virüs taraması yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten tam tarama başlattım hocam şu anda 5 saat kaldı. Virüs taraması bitti, virüs bulunamadı hocam.