Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 550 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Uzantılarını internette arattım fakat bir sonuca eremedim bunları Word dosyasına convertlemek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? bilen yok mu ya hiç
Uzantılarını internette arattım fakat bir sonuca eremedim bunları Word dosyasına convertlemek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? bilen yok mu ya hiç
Boşlukkk Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 149 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 Yanlış bilmiyorsam .docx olmalı.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 550 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 Boşlukkk dedi: Yanlış bilmiyorsam .docx olmalı. Genişletmek için tıkla... Docx Word uzantısı zaten de neyi söylemeye çalıştınız anlayamadım hocam.
Boşlukkk dedi: Yanlış bilmiyorsam .docx olmalı. Genişletmek için tıkla... Docx Word uzantısı zaten de neyi söylemeye çalıştınız anlayamadım hocam.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 5 Ocak 2025 #4 Dosya adını değiştirin demek istiyor. Bu dosyalar eğer metin dosyası değilse zaten dönüşmez. Nereden ne indirdiniz?
Dosya adını değiştirin demek istiyor. Bu dosyalar eğer metin dosyası değilse zaten dönüşmez. Nereden ne indirdiniz?
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 550 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #5 armas dedi: Dosya adını değiştirin demek istiyor. Bu dosyalar eğer metin dosyası değilse zaten dönüşmez. Nereden ne indirdiniz? Genişletmek için tıkla... hallettim teşekkürler
armas dedi: Dosya adını değiştirin demek istiyor. Bu dosyalar eğer metin dosyası değilse zaten dönüşmez. Nereden ne indirdiniz? Genişletmek için tıkla... hallettim teşekkürler