Selam arkadaşlar, ben Windows 11'den Windows 10'a temiz format atmak istiyorum ama oyunlarda bayağı kliplerim var 600 700'u geçkin bunlar gitsin istemiyorum. Bu videoları nereye yedekleyebilirim? Ve temiz format atabilirim?
Google Drive kullanabilirsin 2TB alan ilk ödeme için 50-100TL olması lazım şahsen senle aynı düşünce de kullanıyorum ve diskmiş gibi kullanıyorum (sanal disk) gayet iş görücü.
@micheal owen
- En hızlı yolu disk tek parça ise bölerek D diski oluşturmak ve dosyaları oaraya taşımaktır.
Kurulum esnasında disk seçme ekranında kurulum için diskteki sistem bölümünü seçmeniz yeterli.
İki adet diskiniz var ise tabiki ona yedeklemeniz en mantıklısı.
Diskin tamamını silmek istiyorsanız veya silmeniz gerekiyorsa videolarınızı terabox buluta yükleyebilirsiniz ancak zaman alır çünkü upload hızı yüksek değil. 1TB ücretsiz bulut.
D diski boş olması lazım veya dosyaları nereye kurduğuna bağlı setup dosyalarının hepsini D diskine atsan daha iyi olur C disk zaten Windows'un kurulu olduğu disk demek istediğim yedeklemek istediğini hard diske at kafa rahat olsun C disk şayet SSD kullanıyorsan.
Şu an kliplerim HDD içinde duruyor bunlar böyle aynen kalacak ben sadece Windows'a temiz kurulum yapacağım, dosya depolama hizmetine şu anda para vermek istemiyorum ekstra olarak da internetim biraz yavaş zaten.
Şu an kliplerim HDD içinde duruyor bunlar böyle aynen kalacak ben sadece Windows'a temiz kurulum yapacağım, dosya depolama hizmetine şu anda para vermek istemiyorum ekstra olarak da internetim biraz yavaş zaten.