A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 25 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, bugün Epic Games üzerinden yüklenen oyunu durdurdum ve çarpı işaretine bastım. Sonra ise Epic Games'i sildim ama diskte hiçbir şekilde yer açılmadı. Bu diski nasıl eski haline döndürebilirim?
Arkadaşlar, bugün Epic Games üzerinden yüklenen oyunu durdurdum ve çarpı işaretine bastım. Sonra ise Epic Games'i sildim ama diskte hiçbir şekilde yer açılmadı. Bu diski nasıl eski haline döndürebilirim?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Eylül 2020 #2 Epic Games'in klasörünü bulun. Program Files içinde olabilir. Ordan oyunu silebilirsiniz. Bende "D" klasöründe. Artı 0 Eksi
Epic Games'in klasörünü bulun. Program Files içinde olabilir. Ordan oyunu silebilirsiniz. Bende "D" klasöründe.
KS KS A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 25 Eylül 2020 #3 Affansen dedi: Epic Games'in klasörünü bulun. Program Files içinde olabilir. Ordan oyunu silebilirsiniz. Bende "D" klasöründe. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım fakat içi boştu klasörün bir şey değişmedi. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Epic Games'in klasörünü bulun. Program Files içinde olabilir. Ordan oyunu silebilirsiniz. Bende "D" klasöründe. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım fakat içi boştu klasörün bir şey değişmedi.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Eylül 2020 #4 Akkuşlu dedi: Hocam yaptım fakat içi boştu klasörün bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Başka klasörde kayıtlıdır. İçinde oyunların ismi olması lazım. Ve çöp kutusunu da temizlemeniz lazım. Artı 0 Eksi
Akkuşlu dedi: Hocam yaptım fakat içi boştu klasörün bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Başka klasörde kayıtlıdır. İçinde oyunların ismi olması lazım. Ve çöp kutusunu da temizlemeniz lazım.
RinDoShiDoChi Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 748 Çözümler 7 25 Eylül 2020 #5 Oyunlar Epic Games'in içine değil, sistemin 64 Bit ise program Files'de oluyor. Kendisi ise program dosyaları klasöründe oluyor. Artı 0 Eksi
Oyunlar Epic Games'in içine değil, sistemin 64 Bit ise program Files'de oluyor. Kendisi ise program dosyaları klasöründe oluyor.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Eylül 2020 #6 RinDoShiDoChi dedi: Oyunlar Epic Games'in içine değil, sistemin 64 Bit ise program Files'de oluyor. Kendisi ise program dosyaları klasöründe oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim burada oluyordu. Artı 0 Eksi
RinDoShiDoChi dedi: Oyunlar Epic Games'in içine değil, sistemin 64 Bit ise program Files'de oluyor. Kendisi ise program dosyaları klasöründe oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim burada oluyordu.
RinDoShiDoChi Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 748 Çözümler 7 25 Eylül 2020 #7 Affansen dedi: Eki Görüntüle 680396 Benim burada oluyordu. Genişletmek için tıkla... Bu sizin seçiminiz de ondan, benim gibi okumadan ileri ileri yaparsanız dediğim konumda olur. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Eki Görüntüle 680396 Benim burada oluyordu. Genişletmek için tıkla... Bu sizin seçiminiz de ondan, benim gibi okumadan ileri ileri yaparsanız dediğim konumda olur.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Eylül 2020 #8 RinDoShiDoChi dedi: Bu sizin seçiminiz de ondan, benim gibi okumadan ileri ileri yaparsanız dediğim konumda olur. Genişletmek için tıkla... Evet, ben D klasörüne koymuştum. Artı 0 Eksi
RinDoShiDoChi dedi: Bu sizin seçiminiz de ondan, benim gibi okumadan ileri ileri yaparsanız dediğim konumda olur. Genişletmek için tıkla... Evet, ben D klasörüne koymuştum.
KS KS A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 25 Eylül 2020 #9 Affansen dedi: Evet, ben D klasörüne koymuştum. . Genişletmek için tıkla... Hocam ben Epic Games'i sildim acaba ondan mı dosya yok yoksa hepsi silinmiş midir? Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Evet, ben D klasörüne koymuştum. . Genişletmek için tıkla... Hocam ben Epic Games'i sildim acaba ondan mı dosya yok yoksa hepsi silinmiş midir?