Bilgisayar şifre kabul etmiyor o yüzden diskteki resimleri yedekleyemiyorum. Bütün dosyalarım masaüstünde. Dosyalar silinmeden USB'den format atabilir miyim?
Bilgisayar şifre kabul etmiyor o yüzden diskteki resimleri yedekleyemiyorum. Bütün dosyalarım masaüstünde. Dosyalar silinmeden USB'den format atabilir miyim?
Hocam emin misiniz, kesinlikle silinmemesi gereken resimler var masaüstünde. Dosyalar c diskinde windows 10 da c ye kurulu. Tekrardan c ye kurmam gerek windows 10u.
Hocam emin misiniz, kesinlikle silinmemesi gereken resimler var masaüstünde. Dosyalar C diskinde Windows 10'da C ye kurulu. Tekrardan C ye kurmam gerek Windows 10'u.
Windows 10 USB'den açıp users kullanıcı adın destop diyerek dosyalarını güvenli bir yere kopyalamayı denyebilirsin
Not kes deme eğer hatalı olursa hepsi gider.
Hocam emin misiniz, kesinlikle silinmemesi gereken resimler var masaüstünde. Dosyalar c diskinde windows 10 da c ye kurulu. Tekrardan c ye kurmam gerek windows 10u.
Windows 10 USB'den açıp users kullanıcı adın destop diyerek dosyalarını güvenli bir yere kopyalamayı denyebilirsin
Not kes deme eğer hatalı olursa hepsi gider.
Evet ama bilgisayar onarma yaparak komut istemini açıp yeni kullanıcı oluşturup administrator yapıp bilgisayarı normal açmalı sonra da ayarlardan kullanıcınızın sıfresini kaldırım (komutları bilmiyorum araştırabilirsiniz)