Eğer windows 11 e geçeli 10 gün olmadıysa ayarlardan geçebiliyorsun. Ama 10 günü geçtiyse maalesef dosyaların gidiyor.Başlıktaki gibi dosyalar silinmeden nasıl Windows 10'a geçebilirim? Şu an Windows 11 kullanıyorum. Bir de performans artışı olur mu?
Hocam Windows 10'u aynı diske kurarken eski dosyalar Windows.old adında bir klasöre gönderilir. İstediğiniz zaman oradan alabilirsiniz ya da yükseltme yaparak dosyaları sakla diyebilirsiniz.Başlıktaki gibi dosyalar silinmeden nasıl Windows 10'a geçebilirim? Şu an Windows 11 kullanıyorum. Bir de performans artışı olur mu?
Başlıktaki gibi dosyalar silinmeden nasıl Windows 10'a geçebilirim? Şu an Windows 11 kullanıyorum. Bir de performans artışı olur mu?
Bu bağlantıdaki dosyayı indir. "Bu bilgisayarı şimdi yükselt" de. "Dosyaları sakla" yı seç. Kendisi güncelleştirir. Bu şekilde Windows 10'a geri dönebilirsin. Yükledikten sonra (düzgün yüklendiyse) "Disk Temizle" kısmından "Sistem dosyalarını temizle" diyerek Windows.old klasörünü silmeyi unutma.
Anladığım kadarıyla Windows 11'den 10'a Media Creation Tool ile geçilemiyor. Bunun için uzun yolu tercih edeceğiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.