Gary Coleman Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 522 Çözümler 2 30 Kasım 2024 #1 Benim Windows 1809 22H2 yapmam lazım dosyalar da gitmesin nasıl yaparım bunda? Valorant bile anticheat yüzünden açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
Benim Windows 1809 22H2 yapmam lazım dosyalar da gitmesin nasıl yaparım bunda? Valorant bile anticheat yüzünden açılmıyor.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 620 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Kasım 2024 #2 1. medya oluşturma aracı (Media Creation Tool) indirin: Microsoft’un resmi Media Creation Tool sayfasına gidin. “Aracı şimdi indir” butonuna tıklayın. 2. aracı çalıştırın: İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın. Lisans koşullarını kabul edin. 3. bu bilgisayarı şimdi yükselt seçeneği: “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğini seçin ve devam edin. Araç, gerekli Windows 10 dosyalarını indirecek ve kurulum yapacaktır. 4. dosyaları ve uygulamaları koruma ayarı: Kurulum sırasında “kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla” seçeneğini seçtiğinizden emin olun. İşlem sırasında cihaz birkaç kez yeniden başlayabilir. 5. güncellemenin tamamlanması: Yükseltme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak ve yeni sürüm yüklenecektir. (Alıntıdır)
1. medya oluşturma aracı (Media Creation Tool) indirin: Microsoft’un resmi Media Creation Tool sayfasına gidin. “Aracı şimdi indir” butonuna tıklayın. 2. aracı çalıştırın: İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın. Lisans koşullarını kabul edin. 3. bu bilgisayarı şimdi yükselt seçeneği: “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğini seçin ve devam edin. Araç, gerekli Windows 10 dosyalarını indirecek ve kurulum yapacaktır. 4. dosyaları ve uygulamaları koruma ayarı: Kurulum sırasında “kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla” seçeneğini seçtiğinizden emin olun. İşlem sırasında cihaz birkaç kez yeniden başlayabilir. 5. güncellemenin tamamlanması: Yükseltme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak ve yeni sürüm yüklenecektir. (Alıntıdır)
McManxxx Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 Önce Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indir. ISO dosyasını aç. Setup.exe dosyasını aç. Ve kur. Dosyalar silinmiyor. Bende denedim.
Önce Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indir. ISO dosyasını aç. Setup.exe dosyasını aç. Ve kur. Dosyalar silinmiyor. Bende denedim.
Gary Coleman Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 522 Çözümler 2 30 Kasım 2024 #4 McManxxx dedi: Önce Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indir. ISO dosyasını aç. Setup.exe dosyasını aç. Ve kur. Dosyalar silinmiyor. Bende denedim. Genişletmek için tıkla... zKaranfily0 dedi: 1. medya oluşturma aracı (Media Creation Tool) indirin: Microsoft’un resmi Media Creation Tool sayfasına gidin. “Aracı şimdi indir” butonuna tıklayın. 2. aracı çalıştırın: İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın. Lisans koşullarını kabul edin. 3. bu bilgisayarı şimdi yükselt seçeneği: “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğini seçin ve devam edin. Araç, gerekli Windows 10 dosyalarını indirecek ve kurulum yapacaktır. 4. dosyaları ve uygulamaları koruma ayarı: Kurulum sırasında “kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla” seçeneğini seçtiğinizden emin olun. İşlem sırasında cihaz birkaç kez yeniden başlayabilir. 5. güncellemenin tamamlanması: Yükseltme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak ve yeni sürüm yüklenecektir. (Alıntıdır) Genişletmek için tıkla... Benimki zaten şu an Windows 10 versiyonu yükseltmek istiyorum 22H2 yeter.
McManxxx dedi: Önce Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indir. ISO dosyasını aç. Setup.exe dosyasını aç. Ve kur. Dosyalar silinmiyor. Bende denedim. Genişletmek için tıkla... zKaranfily0 dedi: 1. medya oluşturma aracı (Media Creation Tool) indirin: Microsoft’un resmi Media Creation Tool sayfasına gidin. “Aracı şimdi indir” butonuna tıklayın. 2. aracı çalıştırın: İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın. Lisans koşullarını kabul edin. 3. bu bilgisayarı şimdi yükselt seçeneği: “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğini seçin ve devam edin. Araç, gerekli Windows 10 dosyalarını indirecek ve kurulum yapacaktır. 4. dosyaları ve uygulamaları koruma ayarı: Kurulum sırasında “kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla” seçeneğini seçtiğinizden emin olun. İşlem sırasında cihaz birkaç kez yeniden başlayabilir. 5. güncellemenin tamamlanması: Yükseltme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak ve yeni sürüm yüklenecektir. (Alıntıdır) Genişletmek için tıkla... Benimki zaten şu an Windows 10 versiyonu yükseltmek istiyorum 22H2 yeter.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 620 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Kasım 2024 #5 Gary Coleman dedi: Benimki zaten şu an Windows 10 versiyonu yükseltmek istiyorum 22H2 yeter. Genişletmek için tıkla... Zaten sürüm yükselticeksiniz.
Gary Coleman dedi: Benimki zaten şu an Windows 10 versiyonu yükseltmek istiyorum 22H2 yeter. Genişletmek için tıkla... Zaten sürüm yükselticeksiniz.
Gary Coleman Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 522 Çözümler 2 30 Kasım 2024 #6 zKaranfily0 dedi: 1. medya oluşturma aracı (Media Creation Tool) indirin: Microsoft’un resmi Media Creation Tool sayfasına gidin. “Aracı şimdi indir” butonuna tıklayın. 2. aracı çalıştırın: İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın. Lisans koşullarını kabul edin. 3. bu bilgisayarı şimdi yükselt seçeneği: “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğini seçin ve devam edin. Araç, gerekli Windows 10 dosyalarını indirecek ve kurulum yapacaktır. 4. dosyaları ve uygulamaları koruma ayarı: Kurulum sırasında “kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla” seçeneğini seçtiğinizden emin olun. İşlem sırasında cihaz birkaç kez yeniden başlayabilir. 5. güncellemenin tamamlanması: Yükseltme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak ve yeni sürüm yüklenecektir. (Alıntıdır) Genişletmek için tıkla... USB gerekiyor mu bunun için?
zKaranfily0 dedi: 1. medya oluşturma aracı (Media Creation Tool) indirin: Microsoft’un resmi Media Creation Tool sayfasına gidin. “Aracı şimdi indir” butonuna tıklayın. 2. aracı çalıştırın: İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın. Lisans koşullarını kabul edin. 3. bu bilgisayarı şimdi yükselt seçeneği: “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğini seçin ve devam edin. Araç, gerekli Windows 10 dosyalarını indirecek ve kurulum yapacaktır. 4. dosyaları ve uygulamaları koruma ayarı: Kurulum sırasında “kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla” seçeneğini seçtiğinizden emin olun. İşlem sırasında cihaz birkaç kez yeniden başlayabilir. 5. güncellemenin tamamlanması: Yükseltme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak ve yeni sürüm yüklenecektir. (Alıntıdır) Genişletmek için tıkla... USB gerekiyor mu bunun için?
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 620 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Kasım 2024 #7 Gary Coleman dedi: USB gerekiyor mu bunun için? Genişletmek için tıkla... Hayır
Gary Coleman Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 522 Çözümler 2 30 Kasım 2024 #8 zKaranfily0 dedi: 1. medya oluşturma aracı (Media Creation Tool) indirin: Microsoft’un resmi Media Creation Tool sayfasına gidin. “Aracı şimdi indir” butonuna tıklayın. 2. aracı çalıştırın: İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın. Lisans koşullarını kabul edin. 3. bu bilgisayarı şimdi yükselt seçeneği: “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğini seçin ve devam edin. Araç, gerekli Windows 10 dosyalarını indirecek ve kurulum yapacaktır. 4. dosyaları ve uygulamaları koruma ayarı: Kurulum sırasında “kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla” seçeneğini seçtiğinizden emin olun. İşlem sırasında cihaz birkaç kez yeniden başlayabilir. 5. güncellemenin tamamlanması: Yükseltme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak ve yeni sürüm yüklenecektir. (Alıntıdır) Genişletmek için tıkla... Windows server veya Enterprise sürümlerini yükseltmek için sistem yöneticinizle iletişime geçin. hatası aldım
zKaranfily0 dedi: 1. medya oluşturma aracı (Media Creation Tool) indirin: Microsoft’un resmi Media Creation Tool sayfasına gidin. “Aracı şimdi indir” butonuna tıklayın. 2. aracı çalıştırın: İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın. Lisans koşullarını kabul edin. 3. bu bilgisayarı şimdi yükselt seçeneği: “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğini seçin ve devam edin. Araç, gerekli Windows 10 dosyalarını indirecek ve kurulum yapacaktır. 4. dosyaları ve uygulamaları koruma ayarı: Kurulum sırasında “kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla” seçeneğini seçtiğinizden emin olun. İşlem sırasında cihaz birkaç kez yeniden başlayabilir. 5. güncellemenin tamamlanması: Yükseltme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak ve yeni sürüm yüklenecektir. (Alıntıdır) Genişletmek için tıkla... Windows server veya Enterprise sürümlerini yükseltmek için sistem yöneticinizle iletişime geçin. hatası aldım
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 620 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Kasım 2024 #9 Windows 22H2 ISO'yu indirip setuptan kurulum yapmayı deneyin.