Kerpeten Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 525 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 Bunlar nedir arkadaşlar?
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.659 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 20 Ocak 2025 #2 Kerpeten dedi: Eki Görüntüle 2402057 Bunlar nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ve Malwarebytes'dan tarayın. Virüs olduğunu düşünmüyorum ama siz taratın yine de.
Kerpeten dedi: Eki Görüntüle 2402057 Bunlar nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ve Malwarebytes'dan tarayın. Virüs olduğunu düşünmüyorum ama siz taratın yine de.
Wanhogdalem Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #3 Kerpeten dedi: Eki Görüntüle 2402057 Bunlar nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... İlk baştaki cihazlar arası dosya paylaşımına yarar . Üçüncüsü masaüstü çıkartmaları düzenleme veya özelleştirmeye yarar
Kerpeten dedi: Eki Görüntüle 2402057 Bunlar nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... İlk baştaki cihazlar arası dosya paylaşımına yarar . Üçüncüsü masaüstü çıkartmaları düzenleme veya özelleştirmeye yarar
Kerpeten Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 525 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #4 Wanhogdalem dedi: İlk baştaki cihazlar arası dosya paylaşımına yarar . Üçüncüsü masaüstü çıkartmaları düzenleme veya özelleştirmeye yarar Genişletmek için tıkla... Düz hesap format atıcam hiç güven vermiyor sağolun. EkmekarasıSalam dedi: Kaspersky ve Malwarebytes'dan tarayın. Virüs olduğunu düşünmüyorum ama siz taratın yine de. Genişletmek için tıkla... Tarattıım bişey çıkmadı.
Wanhogdalem dedi: İlk baştaki cihazlar arası dosya paylaşımına yarar . Üçüncüsü masaüstü çıkartmaları düzenleme veya özelleştirmeye yarar Genişletmek için tıkla... Düz hesap format atıcam hiç güven vermiyor sağolun. EkmekarasıSalam dedi: Kaspersky ve Malwarebytes'dan tarayın. Virüs olduğunu düşünmüyorum ama siz taratın yine de. Genişletmek için tıkla... Tarattıım bişey çıkmadı.