Dosyalar virüslü müdür?

gurkang4

Megapat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 hafta önce sistemi upgrade ettim ve PC'me temiz format attım. O günden bu yana şüpheli hiçbir program vs. indirmedim. Dün Razer Synapse üzerinden oyun eklemek istediğimde ekteki görselle karşılaştım. Sorun şu:

Sistemimde hiçbir zaman WD marka bileşen veya uygulamasını kurmadım. Bu yüzden bana şüpheli geldi.
Ekran görüntüsü 2024-08-03 082417.png

Ekran görüntüsü 2024-08-03 082350.png

Windows defender taramasında da bir sorunla karşılaşmadım. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba yaklaşık 1 hafta önce sistemi yükselttim ve PC'me temiz format attım. O günden bu yana şüpheli hiçbir program vs. indirmedim. Dün Razer Synapse üzerinden oyun eklemek istediğimde ekteki görselle karşılaştım. Sorun şu:

Sistemimde hiçbir zaman WD marka bileşen veya uygulamasını kurmadım. Bu yüzden bana şüpheli geldi.
Eki Görüntüle 2272262
Eki Görüntüle 2272261

Windows Defender taramasında da bir sorunla karşılaşmadım. Şimdiden teşekkürler.

Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yapın.

Bazen farkında olmadan bir program kurarken onlara entegreli 3. parti bazı programalar kurulabiliyor. Sizin de başınıza bu gelmiş olabilir. ESET Online scan ile ücretsiz tam bir tarama yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı