Çözüldü Dosyalar WinRAR arşivi olarak görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Merhaba. Benim bilgisayarımda WinRAR olmasına rağmen inen dosyalar bu şekilde iniyor. Nasıl düzeltileceğini bilen varsa söyleyebilir mi?

resim_2021-08-06_175725.png

Çözüm
Şimdi bir kısaca bu soruna benzer yaşadığınız durumu araştırdım. WinRAR'ı silip yeniden yükledim ve düzeldi diyen olmuş yabancı forumda. Daha araştırmaya gidiyorum, bu da çözmezse sorununuzu, daha başka alternatif çözümlere bakacağım şimdiden.
Hepsi mi böyle iniyor? Bu modların WinRAR şeklinde olması gerek diye biliyorum?

Hepsi mi böyle iniyor? Bu modların WinRAR şeklinde olması gerek diye biliyorum?

İndirdiğim her şey bu şekilde iniyor, sadece modlar değil.

Ekran Alıntısıpğişo.PNG

Hocam o dosya değil ki, bir yükleyiciye benziyor.

Yok, her şey bu şekilde iniyor, örnek olsun diye o dosyayı attım.

Hocam o dosya değil ki, bir yükleyiciye benziyor.

Burada da bu şekilde, bunun WinRAR olması lazım mesela.

Ekran Alıntısısd.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dosyanın tipi zaten WinRAR arşivi, attığı görselde yazıyor zaten. Simgesinin herhangi bir simgeye sahip olmayan uygulama yükleyicisi simgesi olmasının sebebi Windows sistem dosyalarında bir sıkıntı var, Windows gerekli dosyaları gerekli olan dizinden çağıramadığı için göremiyorsunuz simgeleri, çözümü de basit: Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp şu komut satırını gireceksiniz:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Bu işlemden sonra bilgisayarı yeniden başlatın büyük ihtimalle çözülecektir sorununuz.

Hocam dosyanın tipi zaten WinRAR arşivi, attığı görselde yazıyor zaten. Simgesinin herhangi bir simgeye sahip olmayan uygulama yükleyicisi simgesi olmasının sebebi Windows sistem dosyalarında bir sıkıntı var, Windows gerekli dosyaları gerekli olan dizinden çağıramadığı için göremiyorsunuz simgeleri, çözümü de basit: Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp şu komut satırını gireceksiniz:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Bu işlemden sonra bilgisayarı yeniden başlatın büyük ihtimalle çözülecektir sorununuz.

Hepsini teker teker mi yazacağım, yoksa birleşik şekilde mi?

Hepsini teker teker mi yazacağım, yoksa birleşik şekilde mi?
Hocam, kopyala yapıştır yapabiliyorsunuz. Direkt kopyalayın satır içerisindeki her şeyi, olduğu gibi yapıştırın.

"Evet, hepsi tek satırda yazılması gereken bütün bir kod."

Hocam, kopyala yapıştır yapabiliyorsunuz. Direkt kopyalayın satır içerisindeki her şeyi, olduğu gibi yapıştırın.

"Evet, hepsi tek satırda yazılması gereken bütün bir kod."

Yaptım, yeniden başlattım fakat düzelmedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı