A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.062 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Bu videoyu ben falan indirmedim ama bilgilerde WhatsApp yazıyor. Hani bir de şikayet etmeyi gösteriyor. Video bunu WhatsApp falan mı gönderdi?
Bu videoyu ben falan indirmedim ama bilgilerde WhatsApp yazıyor. Hani bir de şikayet etmeyi gösteriyor. Video bunu WhatsApp falan mı gönderdi?
Bilgehan Melik Ünal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #2 Alperen_51 dedi: Bu videoyu ben falan indirmedim ama bilgilerde WhatsApp yazıyor. Hani bir de şikayet etmeyi gösteriyor. Video bunu WhatsApp falan mı gönderdi? Eki Görüntüle 1917164 Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşınız falan size atmıştır belki.
Alperen_51 dedi: Bu videoyu ben falan indirmedim ama bilgilerde WhatsApp yazıyor. Hani bir de şikayet etmeyi gösteriyor. Video bunu WhatsApp falan mı gönderdi? Eki Görüntüle 1917164 Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşınız falan size atmıştır belki.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 25 Ağustos 2023 #3 Alperen_51 dedi: Bu videoyu ben falan indirmedim ama bilgilerde WhatsApp yazıyor. Hani bir de şikayet etmeyi gösteriyor. Video bunu WhatsApp falan mı gönderdi? Eki Görüntüle 1917164 Genişletmek için tıkla... Virüslü reklam hocam sizi ilgilendirmez. Tıklamayın linke.Zaten şikayet etmeyi gösteriyormuş.Bilgiliyseniz size zararı dokunamz.
Alperen_51 dedi: Bu videoyu ben falan indirmedim ama bilgilerde WhatsApp yazıyor. Hani bir de şikayet etmeyi gösteriyor. Video bunu WhatsApp falan mı gönderdi? Eki Görüntüle 1917164 Genişletmek için tıkla... Virüslü reklam hocam sizi ilgilendirmez. Tıklamayın linke.Zaten şikayet etmeyi gösteriyormuş.Bilgiliyseniz size zararı dokunamz.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.062 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #4 5h13ld dedi: Virüslü reklam hocam sizi ilgilendirmez. Tıklamayın linke. Genişletmek için tıkla... Video kanka. Bilgehan Melik Ünal dedi: Bir arkadaşınız falan size atmıştır belki. Genişletmek için tıkla... Sanırım WhatsApp'ın attığı hikaye. 5h13ld dedi: Virüslü reklam hocam sizi ilgilendirmez. Tıklamayın linke. Zaten şikayet etmeyi gösteriyormuş. Bilgiliyseniz size zararı dokunamz. Genişletmek için tıkla... Sanırım WhatsApp'ın attığı hikaye bu.
5h13ld dedi: Virüslü reklam hocam sizi ilgilendirmez. Tıklamayın linke. Genişletmek için tıkla... Video kanka. Bilgehan Melik Ünal dedi: Bir arkadaşınız falan size atmıştır belki. Genişletmek için tıkla... Sanırım WhatsApp'ın attığı hikaye. 5h13ld dedi: Virüslü reklam hocam sizi ilgilendirmez. Tıklamayın linke. Zaten şikayet etmeyi gösteriyormuş. Bilgiliyseniz size zararı dokunamz. Genişletmek için tıkla... Sanırım WhatsApp'ın attığı hikaye bu.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 25 Ağustos 2023 #5 Alperen_51 dedi: Video kanka. Sanırım WhatsApp'ın attığı hikaye. Genişletmek için tıkla... Onu sonradan gördüm bilgilendirme amaçlı yapılmış zaten.
Alperen_51 dedi: Video kanka. Sanırım WhatsApp'ın attığı hikaye. Genişletmek için tıkla... Onu sonradan gördüm bilgilendirme amaçlı yapılmış zaten.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.062 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #6 5h13ld dedi: Onu sonradan gördüm bilgilendirme amaçlı yapılmış zaten. Genişletmek için tıkla... Şeyi anlamadım durumdaki video niye dosyalara gelmiş. 5h13ld dedi: Onu sonradan gördüm bilgilendirme amaçlı yapılmış zaten. Genişletmek için tıkla... Telefondaki videoyu sildim. Şimdi durumu izleyemiyorum. Medya bulunmuyor diyor.
5h13ld dedi: Onu sonradan gördüm bilgilendirme amaçlı yapılmış zaten. Genişletmek için tıkla... Şeyi anlamadım durumdaki video niye dosyalara gelmiş. 5h13ld dedi: Onu sonradan gördüm bilgilendirme amaçlı yapılmış zaten. Genişletmek için tıkla... Telefondaki videoyu sildim. Şimdi durumu izleyemiyorum. Medya bulunmuyor diyor.