R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Klasörde bulunan dosyaları ISO yapmak için program önerir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2016
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 23 Temmuz 2016 #2 UltraISO kullanabilirsin. Biraz alakasız olacak ama iso yapmanız şart mı ki? Ben bu şekilde dosyaları DVD'ye atıp UEFI olarak kurdum. Yine oluyor yani.
UltraISO kullanabilirsin. Biraz alakasız olacak ama iso yapmanız şart mı ki? Ben bu şekilde dosyaları DVD'ye atıp UEFI olarak kurdum. Yine oluyor yani.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #3 DVD'ye yazdıracağım.
Sterben Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 1.856 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer İzmir 23 Temmuz 2016 #4 WinToolkit programı ile yapabilirsin.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #5 ImgBurn ile resimli bir şekilde rehber hazırlarsanız sevinirim. Çünki dosyaları ISO yaparken ne tür ayarlar yapılacağını bilmiyorum. Şu şekilde yaptım umarım doğru yapıyorum. Bunu yaparken ayar falan yapmam gerekir mi ? Doğru yaptıysam mesajımı beğenmeniz yeterlidir.
ImgBurn ile resimli bir şekilde rehber hazırlarsanız sevinirim. Çünki dosyaları ISO yaparken ne tür ayarlar yapılacağını bilmiyorum. Şu şekilde yaptım umarım doğru yapıyorum. Bunu yaparken ayar falan yapmam gerekir mi ? Doğru yaptıysam mesajımı beğenmeniz yeterlidir.