Çözüldü Dosyaları/Programları HDD'ye Kaydetmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

XXprogamer

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bugün Sinerji'den yeni bilgisayar topladım ve eve gidip hemen açtım bilgisayarı Windows 10 deneme sürümü kurmuşlar. Daha sonra ben yeni Windows 10 kurdum SSD'ye. Sonrasında programları USB'den masaüstüne atarken hepsinin SSD'ye kaydedildiğini gördüm. Ben bütün programları ve her şeyi HDD'ye kurmak istiyorum. Örneğin masaüstüne attığım bir dosya direk HDD'ye kaydedilsin. Bunun bir ayarlaması var mı? Çünkü Windows 10'u daha yeni kurdum ve pek bilmiyorum. Çözümü bilenler varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Programları silip HDD'ye kurun. HDD içinde bir klasör açın, ismi "Masaüstü Dosyalarım" olsun mesela. Sonra bu klasöre sağ tuş tıklayıp Gönder > Masaüstüne kısayol olarak gönderin. Masaüstüne bir şey kaydedeceğiniz zaman bu kısayolun içine kaydedersiniz, SSD'ye değil HDD'ye yazılmış olur. Sistem SSD'de kurulu olsun, her şeyi olduğu gibi masaüstüne atayım ama attıklarım HDD'ye kaydolsun diye bir şey yok ne yazık ki.

Teşekkür ederim sorun çözülmüştür. Regeditten hallettim problemi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı