Anlıyorum diyen tam 3 tane bilgisayar programcısı arkadaşa götürdüm, illallah dediler.
Her anlıyorum diye inanırsan çözülemeyen bir hata olarak görürsünüz. Bu zararlının bile çözümünü uyguladık ve 2 kişinin sorununu çözdüm. Diğer şifreleme üzerine olan virüsleri kilit atan virüsleri bile kaç kere çözmüşlüğüm var. Yani biliyorum diyene değil yapan kişiye götüreceksiniz.
Ashampoo undeleter vardı.
Bu bir zararlı değil yediğiniz büyük ihtimal sality idi Kaspersky dışında olan tüm antileri kilitleyen bir virüstü ancak Kaspersky çalışır vaziyette bir zarar veremedi.
. Error: Admin yetkiniz yok.
Bu sistemin değil virüsün uyarısı, çoğu virüs bu işi yapar.
Murat hocam ben Mahtav, cevap iznim yok diye bir uyarı geldiği için mecbur yeni bir hesap açtım.
Kurallarımızı gözden geçirirseniz iyi olur. Kurallarımızdan birine uymadığınız için cevap hakkınız kısıtlandırılmaktadır. Ceza sürenizin bitimini beklemek zorundasınız. Çift hesap da kurallarımıza aykırıdır.
Bu arada sizinle direk iletişime geçebilme şansım var mı ?
Özel mesaj atıyorum oradan konuşabiliriz.
Hocam istediğiniz dosyaları yükledim.
http://downloads.dell.com/FOLDER01818688M/1/5521A12.exe
Bios güncel değil güncelleyin.
Denetim masasından bunları kaldırın;
FlashGet3.7
Orbit Downloader
USB Disk Security
C:\Program Files (x86)\USB Disk Security\
C:\Program Files (x86)\Orbitdownloader\
C:\Program Files (x86)\Trojan Remover\
C:\Users\akmed\AppData\Local\Temp\
C:\WINDOWS\Temp\
Bunları herdprotect rehberine göre silin:
c:\users\akmed\downloads\orbitdownloadersetup.exe
c:\users\akmed\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\nahd6ha2.default\extensions\{230f9907-690a-41c4-9279-63486309797e}.xpi
c:\programdata\application data\pcdr\6426\addondownloaded\3972fea3-214c-4935-a7d1-96bf66115683.dll
c:\programdata\pcdr\6426\addondownloaded\3972fea3-214c-4935-a7d1-96bf66115683.dll
Bunların içini sil:
c:\users\akmed\appdata\local\comodo\dragon\user data\default\extensions\aaaalipaokhkccgmgkdglfinfnfhflko
c:\users\akmed\appdata\local\apps\2.0\azng6j08.dka\r13b01el.wqj
Ayrıca Autocad sorunlu güncel sürümü yükleme imkanın varsa yükle.