A Ageanx Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Dosyalarından sildiğim bir oyunu nasıl ayarlardan, uygulamalar kısmından silerim? Mesela Valorant'ın dosyalarını sildim ama ayarlarda halen gözüküyor. Silmeye çalışınca dosya bulunamadı diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2023
Dosyalarından sildiğim bir oyunu nasıl ayarlardan, uygulamalar kısmından silerim? Mesela Valorant'ın dosyalarını sildim ama ayarlarda halen gözüküyor. Silmeye çalışınca dosya bulunamadı diyor.
Çözüm Bestty 7 Eylül 2023 Denetim masası>programlar>program kaldır kısmından kaldırmayı denediniz mi?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.842 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Denetim masası>programlar>program kaldır kısmından kaldırmayı denediniz mi? Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS A Ageanx Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 Bestty dedi: Denetim masası>programlar>program kaldır kısmından kaldırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ve oldu. Çok teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Denetim masası>programlar>program kaldır kısmından kaldırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ve oldu. Çok teşekkür ediyorum.