Dosyalarım kayboldu

ahwet.gns

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format atacaktım C diskinde bulunan resimlerimi D diskine atacaktım resimleri dosaya haline getirdim ve sağ tık yapıp konuma gelip taşı yaptım D diskini seçtim uygula dedikten sonra uyarı çıktı yanlışlıkla evet bastım herhalde hatırlamıyorum laptop benim değil teyzemin aşağıya SS atacağım ve 14 GB'lik resim dosyam kayboldu ne D diskinde var ne de C de birisi yardım ederse çok sevinirim.

Bir de D diskine resimler diye yeni bir dosya açtım ondan sonra taşı deyip D içinde resimler klasörünü seçtim ve resimler yok.

D diskinde sadece bu var ama içine girdiğinde resim yok C diskindede hiç klasör yok.

D klasöründe 14gb lik yer kaplamis mi?
Evetse, görünümden, gizli ögeleri göster de.
Gizli klasör olarak yapmis olabilir.

Acaba Recuva programını indirip C diskini ve D diskini taratabilir misiniz fotoğrafları geri getirmek için?

Acaba Recuva programını indirip C diskini ve D diskini taratabilir misiniz fotoğrafları geri getirmek için?
tamam onuda denerim şuan easeus diye bir program var onla tarıyorum olmazsa dedüiniz programla deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…