xDonatus Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 486 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #1 Bir tane dosya var ve bu dosyanın hiçbir şekilde açılmasını istemiyorum. Bunu yapan bir tane internet sitesi vardı ama ismini unuttum ve tekrar bulamadım. Sizin bildiğiniz bir yöntem var mıdır? Dosyanın içeriğinin bozulması vs. önemli değil. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2024
Bir tane dosya var ve bu dosyanın hiçbir şekilde açılmasını istemiyorum. Bunu yapan bir tane internet sitesi vardı ama ismini unuttum ve tekrar bulamadım. Sizin bildiğiniz bir yöntem var mıdır? Dosyanın içeriğinin bozulması vs. önemli değil.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 22 Şubat 2024 #2 Lock Folder | Password Protect Folder in Windows 10 LockDir is designed to password protect your folders on Windows 10 with advanced data security technology. Don't hesitate and download now to try! www.kakasoft.com Kendim kullanıyorum, basitçe ayarlayabilirsiniz.
Lock Folder | Password Protect Folder in Windows 10 LockDir is designed to password protect your folders on Windows 10 with advanced data security technology. Don't hesitate and download now to try! www.kakasoft.com Kendim kullanıyorum, basitçe ayarlayabilirsiniz.