Çözüldü Dosyaların Altına İsim Yazmamak Mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Masaüstündeki simgelerin altında dosya/klasör adı yazmamasını istiyorum, sadece simgesi görünsün. Böyle bir şey mümkün mü?
Klasör adına Alt+0160 yazmayı denedim ama o yöntem biraz sorunlu. Başka bir yol var mı?

Sanırım en iyi yöntem isimlerini "." (nokta) yapmak

Ne zamandır üye olacaktım kısmet bugüneymiş. Neyse bu istediğin şeyi ben yıllar öncesi kullanıyordum.
" ALT+255 " yaptığın zaman "Space" tuşuna basmış gibi isimsiz bir şekilde klasör oluşturabilirsin

İşe yarıyor

İşe yarıyor fakat aynı türden ikinci dosyaya yapılamıyor. "Aynı isimde dosya zaten var" gibi bir hata veriyor.
Sanırım böyle bir imkanımız yok. Zaten çok da önemli bir şey değildi. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.

İstediğin kadar yapabilirsin...
Şimdi ilk dosyaya " ALT+255 " dedik. Diğer dosyaya da " ALT+255 + ALT+255 " yani 2 kere yapacaksın Diğerine 3 ondan sonra 4 tane yapacaksın öyle gidecek ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…