Çözüldü Dosyaların yanındaki çarpı işareti nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nevfel44

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son birkaç gündür bazı dosyalarımın yanında böyle çarpı işareti var neden? Biliyor musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-12 231243.png
    1,7 KB · Görüntüleme: 87
  • Ekran görüntüsü 2025-02-12 231247.png
    1,8 KB · Görüntüleme: 82
  • Ekran görüntüsü 2025-02-12 231250.png
    1,6 KB · Görüntüleme: 89
Çözüm
Onedrive yedeklenemiyor anlamına geliyor yanılmıyorsam. Onedrive'ın ücretsiz olarak verdiği kapasiteyi aşmışsınızdır muhtemelen.
Onedrive yedeklenemiyor anlamına geliyor yanılmıyorsam. Onedrive'ın ücretsiz olarak verdiği kapasiteyi aşmışsınızdır muhtemelen.

Çözüm
Tamam teşekkürler bir sıkıntı çıkmaz anladığım kadarıyla değil mi?

Tamam teşekkürler bir sıkıntı çıkmaz anladığım kadarıyla değil mi?

Yani OneDrive yedeklemesine format vs atmayacaksan ihtiyacın olmaz, format atacağın zaman da dosyaları yedeklersin ama ben açmanı öneririm. Kısacası format atmayacaksan sıkıntı olmaz ama işini garantiye alıp şimdiden yedeklemeyi açmanı öneririm.

Bu işareti nasıl kaldırabiliriz?
Onedrive'ı kapatarak. Sağ alttan Onedrive'ı kapatın sonrasında da Görev Yöneticisi - Başlangıç Uygulamaları kısmından OneDrive'ı devre dışı bırakın. Direkt bilgisayardan kaldıradabilirsiniz fakat ben kaldırmanızı çok önermiyorum, size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…