Dosyanın VirusTotal sonucu nasıl?

FUD RAT, aradan zaman geçmesine rağmen Kaspersky ve F-Secure gibi firmalar tarafından tespit edilememiş olması ilginç.
@Dutchman hocam Kaspersky'ın tespit edememe sebebi nedir?
Güncel tehdit olsa heuristic motordan kaynaklı algılamamış derdim fakat rapor yollanmasına rağmen veritabanlarına eklenmemiş, bir fikrim yok. Kaspersky'ın gördüğü hiçbir DCRat imzasıyla uyuşmuyor demek ki.

@Murat5038 hocam bu durumu Kaspersky desteğe yazsak veri tabanına eklermi?
Hocam sanırım benim konumdaki dosyaya detaylı olarak bakmayı unuttunuz.
Müsait bir zamanınızda bakarsanız çok sevinirim.
Hocam birde sizi çoğu güvenlik konusuna etiketliyorum inşallah rahatsızlık vermiyorumdur.

Son düzenleme:
Problem yok, seve seve yardımcı olurum.
Yalnız şu sıralar fazlasıyla yoğunum, Sosyal'e çok vakit ayıramıyorum. İşlerimi hallettiğimde topluca göz gezdireceğim hepsine.

Problem yok, seve seve yardımcı olurum.
Yalnız şu sıralar fazlasıyla yoğunum, Sosyal'e çok vakit ayıramıyorum. İşlerimi hallettiğimde topluca göz gezdireceğim hepsine.

Release Laze · aaleaf/Laze Konudaki zararlı.
Hocam zararlı linki bu.
Şu Source cod yazan 2 dosya onlardan 1'ni (sanırım zip vey rar olan) yanlışlıkla bayağı önceden indirmiş olmam lazım.
Ve readme dosyasıda inmişti sanırım ana sayfadan.
Source cod yazdığına bakmayın virüs koyan adamın Source kod koyacağını sanmıyorum rica etsem siz belirttiğim dosyaları bir kontrol eder misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…