madness574 Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #1 Merhaba, sizce bu dosya güvenli mi, kurmamda herhangi bir sakınca var mı? Bana false positive gibi geliyor ama sizlere de danışmak istedim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Merhaba, sizce bu dosya güvenli mi, kurmamda herhangi bir sakınca var mı? Bana false positive gibi geliyor ama sizlere de danışmak istedim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
F FearOnEyes Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2022 #2 Virüslü olarak algılayan programları ilk defa duyuyorum muhtemelen hatalı algılama yaptılar.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #3 FearOnEyes dedi: Virüslü olarak algılayan programları ilk defa duyuyorum muhtemelen hatalı algılama yaptılar. Genişletmek için tıkla... Virustotal'ı hic duymadınız mı? madness574 dedi: Merhaba, sizce bu dosya güvenli mi, kurmamda herhangi bir sakınca var mı? Bana false positive gibi geliyor ama sizlere de danışmak istedim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Hocam 1 tane siteden virüslü yazıyorsa pek sıkıntı olmaz.Dosyanız güvenilir.
FearOnEyes dedi: Virüslü olarak algılayan programları ilk defa duyuyorum muhtemelen hatalı algılama yaptılar. Genişletmek için tıkla... Virustotal'ı hic duymadınız mı? madness574 dedi: Merhaba, sizce bu dosya güvenli mi, kurmamda herhangi bir sakınca var mı? Bana false positive gibi geliyor ama sizlere de danışmak istedim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Hocam 1 tane siteden virüslü yazıyorsa pek sıkıntı olmaz.Dosyanız güvenilir.
F FearOnEyes Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2022 #4 ahmxtygt dedi: Virustotal'ı hic duymadınız mı? Genişletmek için tıkla... Algılamayı "yapan uygulamalar" derken iki antivirüsü bahsettim.
ahmxtygt dedi: Virustotal'ı hic duymadınız mı? Genişletmek için tıkla... Algılamayı "yapan uygulamalar" derken iki antivirüsü bahsettim.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #5 FearOnEyes dedi: Algılamayı "yapan uygulamalar" derken iki antivirüsü bahsettim. Genişletmek için tıkla... Pardon.Yanlış anlamışım.
FearOnEyes dedi: Algılamayı "yapan uygulamalar" derken iki antivirüsü bahsettim. Genişletmek için tıkla... Pardon.Yanlış anlamışım.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.519 Çözümler 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #6 madness574 dedi: Merhaba, sizce bu dosya güvenli mi, kurmamda herhangi bir sakınca var mı? Bana false positive gibi geliyor ama sizlere de danışmak istedim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Gayet iyi gibi duruyor. İndirmekte sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Eğer tedirgin isen, kaspersky veya malwarebytes önceden indirip kurabilirsin. En azından anında müdahale olur.
madness574 dedi: Merhaba, sizce bu dosya güvenli mi, kurmamda herhangi bir sakınca var mı? Bana false positive gibi geliyor ama sizlere de danışmak istedim. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Gayet iyi gibi duruyor. İndirmekte sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Eğer tedirgin isen, kaspersky veya malwarebytes önceden indirip kurabilirsin. En azından anında müdahale olur.
madness574 Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #7 Kurdum, herhangi bir sorun çıkmadı. Düşündüğümüz gibi temiz sanırım. Herkese teşekkürler.