Dosyanın yavaş kopyalanma sebebi nedir?

CihanZeyns

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Şimdi bir dosya indirdim internetten ve Steam'den bir oyna atacağım. Dosya boyutu 3GB fakat bunu atmak çok uzun sürüyor 2 gün 3 gün gibi bir vakit istiyor. Bilgisayarımı sıfırlamıştım ondan sonra bu sorunu yaşadım kopyalama hızını nasıl artıracağım yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-11_175421494.png
    resim_2024-07-11_175421494.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar merhaba. Şimdi bir dosya indirdim internetten ve Steam'den bir oyna atacağım. Dosya boyutu 3GB fakat bunu atmak çok uzun sürüyor 2 gün 3 gün gibi bir vakit istiyor. Bilgisayarımı sıfırlamıştım ondan sonra bu sorunu yaşadım kopyalama hızını nasıl artıracağım yardımcı olabilecek var mı?
Kopyaladığınız dosyadan dolayı olabilir. Bende Age of History 2 ayıklarken biraz bekletiyordu.

Sen söylediği süreye bakma. Bi 10dk bekle bakalım % kaç olacak eğer çok az ise bir şeyler vardır.

Sen söylediği süreye bakma. Bir 10dk bekle bakalım % kaç olacak eğer çok az ise bir şeyler vardır.

Kanka şimdi PC'yi açık bırakıp dışarı çıkacağım akşam geldiğimde durumu söylerim.

Sen söylediği süreye bakma. Bir 10dk bekle bakalım % kaç olacak eğer çok az ise bir şeyler vardır.

Gene aynı yabancı kaynaklardanda biraz araştıracağım artık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı