"Dosyanın yüklenmesi engellendi" hatası

Efendim konuyu biraz daha açar mısınız? Veri yürütme engellemesi mi yoksa indirdiğiniz dosya yüklerken mi problem yaşadınız.

Yok hayır oyun oynarken ekran kapanıyor, kasa çalışmaya devam ediyor uzun süredir. Şimdi de bu hatayı verdi ilk defa.
Hangi oyunda alıyorsunuz?

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. BattlEye check yaparken.
resim_2022-01-02_004024.png

Başlıkta belirttim sanıyordum pardon.
" Dosyanın yüklenmesi engellendi nvspcap64.dll " hatası alıyorum oyun çalıştırdım zaman.

Sizinki veri yürütme engelle

Yok hayır oyun oynarken ekran kapanıyor, kasa çalışmaya devam ediyor uzun süredir. Şimdi de bu hatayı verdi ilk defa.

Bilgisayarınızın hakkında kısmına gelin. Oradan gelişmiş sistem ayarlarını açın. Sonra performans ayarlarına girin. Oradan veri yürütme engellemesi diyecektir sağ tarafında oradan hatayı aldığınız oyunu seçip kaydedin.

Eki Görüntüle 1258562

Dosya Ekleri

• Screenshot 2022-01-02 004302.png
    Screenshot 2022-01-02 004302.png
    85,4 KB · Görüntüleme: 572
Sizinki veri yürütme engelle.

Bilgisayarınızın hakkında kısmına gelin. Oradan gelişmiş sistem ayarlarını açın. Sonra performans ayarlarına girin. Oradan veri yürütme engellemesi diyecektir sağ tarafında oradan hatayı aldığınız oyunu seçip kaydedin.

Bunu yapınca da 64 Bit'lik yürütülebilir dosyalarda dep özniteliklerini ayarlayamazsınız diye bir uyarı veriyor 32 Bit yok ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı