surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 8 Mayıs 2023 #11 SkyHawking dedi: Rica etsem nasıl kendiliğinden açıldığını da sorabilir misiniz? ChatGPT bazen eksik cevaplar veriyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Şu an düzeltti. Çift tıklamak yeterli olur diyor. Bu yapay zekanın ipiyle kuyuya inilmez. 3 defa emin olamayıp düzelttim o mesajı Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2023
SkyHawking dedi: Rica etsem nasıl kendiliğinden açıldığını da sorabilir misiniz? ChatGPT bazen eksik cevaplar veriyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Şu an düzeltti. Çift tıklamak yeterli olur diyor. Bu yapay zekanın ipiyle kuyuya inilmez. 3 defa emin olamayıp düzelttim o mesajı
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 864 Çözümler 3 8 Mayıs 2023 #12 surafu dedi: Şu an düzeltti. Çift tıklamak yeterli olur diyor. Bu yapay zekanın ipiyle kuyuya inilmez. 3 defa emin olamayıp düzelttim o mesajı Genişletmek için tıkla... Güvenmeyin hocam Çok yanılttı beni...
surafu dedi: Şu an düzeltti. Çift tıklamak yeterli olur diyor. Bu yapay zekanın ipiyle kuyuya inilmez. 3 defa emin olamayıp düzelttim o mesajı Genişletmek için tıkla... Güvenmeyin hocam Çok yanılttı beni...