Dota 2 %100 CPU

Nurkay Erbay

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Oyuna giriyorum menülerde dolaşıyorum hiç bir sıkıntı yok ama üstte ki OYNA menüsünde normal maç a tıkladığımda donuyor. Dereceli maç'a tıklıyorum sorunyok 1v1 e tıklıyorum sorun yok ama normal maç a tıkladığım da cpu %100 çalışıyor ve oyun kapanıyor. Şurda bir konu açmıştım: Boşta CPU %17-25 RAM %33 çalışıyor. MSI | Technopat Sosyal olayı sadece dotayla ilgili görmedim ve format attım ama hala aynı dota düzelmedi anlamadım hiç bir şey..

32Mgbj.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun ayarları varsa düşürebilirsin, görev yöneticisinden fazla CPU kullanan bazı işlemleri sonlandır.
Yine fazla kullanıyorsa bu programı öneririm. ---> BES, Battle Encoder Shirase 1.6.2/1.7.0-alpha: Controls Per-Process CPU Usage (Versiyon 1.6.2'yi öneriyorum.)
Uygulamayı seçip %30-%40 civarında CPU kullanımını azaltabilirsin.
Uygulama yavaşlayacak ama bu bilgisayarın kastığı anlama gelmez.
Umarım işinizi görür. :)

Oyunun ayarları varsa düşürebilirsin, görev yöneticisinden fazla CPU kullanan bazı işlemleri sonlandır.
Yine fazla kullanıyorsa bu programı öneririm. ---> BES, Battle Encoder Shirase 1.6.2/1.7.0-alpha: Controls Per-Process CPU Usage (Versiyon 1.6.2'yi öneriyorum.)
Uygulamayı seçip %30-%40 civarında CPU kullanımını azaltabilirsin.
Uygulama yavaşlayacak ama bu bilgisayarın kastığı anlama gelmez.
Umarım işinizi görür. :)

Kardeş ben anlatamadım herhalde pc nin kastığı ve ya dotayı kaldırmadığı felan yok fazla cpu kullanan uygulamaları kaldır demişsin de dota dan başka fazla cpu kullanan uygulama yok ? Dota da zaten %99 kullanıyor anlattığım olaylar çerçevesinde ve yanıt vermiyor deyip kapanıyor. Teşekkür ederim yinede önerin için.

Sorunumla ilgili bir fikri olan yok mu yahu?

Ben de tam anlatamadım galiba. Bu zaten işlemcinin az kullanılması için yapılan bir yazılım.
Dota'yı bu yazılımdan seçin ve ne kadar işlemci kullanacağını kontrol edin. Belki de çok işlemci kullandığı için yanıt vermiyor deyip kapanıyordur.

Sorun çözüldü. Sebebi şuymuş; dota2 yi hdd ye kurmuştum. Sistem ssd de kurulu, dota'yı hdd den kaldırıp ssd ye kurduğumda sorun düzeldi.

Sorun çözüldü. Sebebi şuymuş; dota2 yi hdd ye kurmuştum. Sistem ssd de kurulu, dota'yı hdd den kaldırıp ssd ye kurduğumda sorun düzeldi.
Verilerin SSD'Ye aktarılması donma sorunu ile alakalı bir çözüm getirmiş olabilir ancak %100CPU kullanımı için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.
Görev yöneticisinden hangi uygulamanın ne kadar CPU kullandığını da kontrol edebilrisiniz.

Verilerin SSD'Ye aktarılması donma sorunu ile alakalı bir çözüm getirmiş olabilir ancak %100CPU kullanımı için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.
Görev yöneticisinden hangi uygulamanın ne kadar CPU kullandığını da kontrol edebilrisiniz.

%100 Cpu ile çalışan Dota2 ve donma sorunu zaten %100 cpu ile çalıştığı için gerçekleşiyor. Yani ssd ye aktarınca %100 cpu olayı da ortadan kalktı. Aslında kalkmıştı son 1-2 gündür yine aynı şekilde ssd de kurulu olmasına rağmen %100 cpu ile çalışıyor ve kapanıyor. Anlamadım

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı