Dota 2 Battle Pass kasmanın zor olması

Scaryo

Hectopat
Battle Pass seviyesi kasmanın çok zor olduğunu duydum. Valve neden böyle bir izliyor Pass konusunda? Mesela 2018 de storm spiritin yeşil şapkasına 615. levelde sahip olabiliyormuşsun. Neden böyle bir şey yapmışlar anlayamadım.
Satın alanlar pişman olmuş hep. Ayrıca 4 sene geçmesine rağmen o şapkaya sahip olmak mümkün değil herhangi bir şekilde. Satın alınmıyor. Gerçekten garipsedim bu durumu. Başka hiçbir oyunda böyle bir sistem yok.

Her sene hesaplanır bütün görevleri yaparak sözde bütün itemleri alabiliyorsun. Tabii bu görevlerin hepsini yapabilmek için 3 ay gibi bir zamanda 2000 saat falan oynayıp ayrıca da görevlerin çoğu için oynadığın oyunu da kazanmak zorundasın. Öte yandan genelde battlepass ortasında çıkardıkları 100-120 lvl gibi kampanyalar ile %50 falan daha ucuza level alabiliyorsun ayrıca ekstra kutularda veriyor. Kısacası ya köpek gibi oyna görev yap yada o itemleri çok istiyorsan parayı bas al diyor bize bu kadar pahalı gelmesinin nedeni ise birazda kur farkı.

Evet Dota Plus bile aylık 57.50 TL olmuş biraz oynadığım şampiyonlara kostüm falan dizdim ama Battle Pass ve Plus mevzusu beni aşar fazla pahalı ve 2000 saatte oynamam yani 10 tane kostüm için Valve fazla zorluyor sistemi biraz kolaylaştırması lazım.

Köpek gibi oynayınca da yetmiyor. Görevlerde limit var, bir yerden sonra kasamıyorsun. Anlayacağınız para vermeden olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…