DotA 2 donup kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam gine buna benzer bir konu acmistim ama cevap gelmedi buna gelir umuduyla aciyorum DotA 2 oynadiktan sonra ana menüde geziyordum bian donup kaldi Windows CTRL alt delete falan hiçbir şey islemiyor reset atmak zorunda kalıyorum 2. kere oluyor bu sorun oyun oynarken olmadi hep ana menüde oldu baska oyunlarda yok gormedim hiç sıcaklıklara bakamadım sorun ne olabilir?

RAM miktarın yetmiyor olabilir, işlemci sıcaklığı yükselip sistemi kilitliyor olabilir. MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerini bir kontrol et, bir de oyun HDD üzerinde mi?

Evet HDD cogunlukla DotA oynarken sicakliklar ekran kartinin sicakligi 69 derece islemcide 55 53 arasi geziniyordu RAM'de 8 GB.

Evet HDD cogunlukla DotA oynarken sicakliklar ekran kartinin sicakligi 69 derece islemcide 55 53 arasi geziniyordu RAM'de 8 GB.
Sıcaklık değerlerin iyi seviyede, RAM kullanımını oynarken biraz kontrol eder misin? Aynı sorunu yaşadığımdan RAM kaynaklı olmuştu çünkü. RAM ile de bir sorun olmuyorsa oyunu SSD'ye kurman tek çözüm gibi duruyor.

Sıcaklık değerlerin iyi seviyede, RAM kullanımını oynarken biraz kontrol eder misin? Aynı sorunu yaşadığımdan RAM kaynaklı olmuştu çünkü. RAM ile de bir sorun olmuyorsa oyunu SSD'ye kurman tek çözüm gibi duruyor.

Ama sicakliklar son baktigim durumda oyleydi gece artmis olabilir ama dusunmuyorum RAM kullanimi azdir büyük ihtimalle arkada hiçbir program acik değil.

Yani dediğim gibi ben RAM kaynaklı yaşamıştım bu sorunu. PC kaynaklı genel bir sorun değil büyük ihtimalle.

Sağ olun hocam RAM 8 GB RAM'den kaynaklı olabilir ya çünkü günümüz oyunlarında en aşağı RAM miktarı olmaya başladı 16 GB yapsam daha iyi olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı