dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 3 Temmuz 2020 #1 Masaüstü PC kullanıyorum güç kullanımının ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama kırmızı kırmızı duruyor ürküttü biraz DotA'da arkada saat kastığım için PC'yi günlerdir açık bırakıyorum ayarlar falan en düşükte PC'ye bir zararı olur mu bunun?
Masaüstü PC kullanıyorum güç kullanımının ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama kırmızı kırmızı duruyor ürküttü biraz DotA'da arkada saat kastığım için PC'yi günlerdir açık bırakıyorum ayarlar falan en düşükte PC'ye bir zararı olur mu bunun?
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.593 Çözümler 1 Yer Aydın 3 Temmuz 2020 #2 Laptop mu kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
E Enes Ulukoylu Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 81 3 Temmuz 2020 #3 Elektrik masrafı biraz artabilir. Artı 0 Eksi
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 3 Temmuz 2020 #4 dafry dedi: Masaüstü PC kullanıyorum güç kullanımının ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama Mr.Bubbles dedi: Laptop mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
dafry dedi: Masaüstü PC kullanıyorum güç kullanımının ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama Mr.Bubbles dedi: Laptop mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.593 Çözümler 1 Yer Aydın 3 Temmuz 2020 #5 Ben görev yöneticisinde öyle bir kısım görmedim de ondan sordum. Artı 0 Eksi
E Enes Ulukoylu Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 81 3 Temmuz 2020 #6 Mr.Bubbles dedi: Ben görev yöneticisinde öyle bir kısım görmedim de ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde de var. Artı 0 Eksi
Mr.Bubbles dedi: Ben görev yöneticisinde öyle bir kısım görmedim de ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde de var.
KS KS dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 4 Temmuz 2020 #7 Silinen üye dedi: Elektrik masrafı biraz artabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara zararı olur mu? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Elektrik masrafı biraz artabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara zararı olur mu?
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 4 Temmuz 2020 #8 dafry dedi: Bilgisayara zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Isınma olursa ilerde sıkıntı çıkarabilir. Artı 0 Eksi
dafry dedi: Bilgisayara zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Isınma olursa ilerde sıkıntı çıkarabilir.
KS KS dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 4 Temmuz 2020 #9 Graiden dedi: Isınma olursa ileride sıkıntı çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... İşlemci 40 ekran kartı 40 derece oluyor DotA 2 arkada açıkken. Artı 0 Eksi
Graiden dedi: Isınma olursa ileride sıkıntı çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... İşlemci 40 ekran kartı 40 derece oluyor DotA 2 arkada açıkken.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 4 Temmuz 2020 #10 dafry dedi: İşlemci 40 ekran kartı 40 derece oluyor DotA 2 arkada açıkken. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz sadece fatura biraz daha pahalı gelir(10-20 TL artabilir.) İyi günler. Artı 0 Eksi
dafry dedi: İşlemci 40 ekran kartı 40 derece oluyor DotA 2 arkada açıkken. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz sadece fatura biraz daha pahalı gelir(10-20 TL artabilir.) İyi günler.