Dota 2 kapanma sorunu

mustafaf94

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Dota 2 ye girmeye calıstıgımda oyun sanki alta alıyormus gıbı oluyor ve kapanıyor. Daha dogrusu acılmadan kapanıyor :D Ekran kartını degıstırdım ve gtx750ti aldım. Sorun sanırım bundan dolayı cunku eskı ekran kartında boyle bır sorun yoktu. Steamden oyun dosyalarını falan dogrulattım onunla alakalı bır sey de degıl sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım 4-5 yıllık felan, eski yani :) Ekran kartı daha düşük olan bilgisayarlarda 60-70 fps ile oynadıgım oldu. Her ne kadar sistem eski olsa da ekran kartından kurtarır ve en azından 50 fps nin üstünü cok rahat görürüm diyordum. Gerçi Gtx 660, Gtx750ti'den daha yüksek performans gösteriyormuş bunu da yeni öğrendim :)

Aynı şekil bende de Amd Athlon X2 5600+ işlemci HD3650 ekran kartı var. Arada bir uyuz olup orta yollu idare edecek bir ekran kartı alsam mı diyorum :D Sonra kasaya bakıyorum ehh bundan geçmiş diyorum bırakıyorum :D Şimdi yeni bir ekran kartı almaya kalksam 200 300 TL :D Önümüzdeki aylarda da laptop veya sistem almayı düşünüyorum ama şu pc nin bende çok hatırası var ya :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı