Ben eğer MOBA tarzında bir oyun oynayacaksanız tercihinizi Dota 2'den yana kullanmanızı öneririm. Çok uzun yıllar boyunca LoL oynadım. ''Herhalde hiçbir zaman bozmayacak müthiş oyun bulundu sonunda'' derdim. Yanılmışım. Artık yeni bir şey bence üretemiyor Riot. LoL özelinde ise, oyuna 2 ay sonra girince nedensiz yere isim değiştirme uyarısı aldım. Muhtemelen spam report yaptılar bu yüzden oldu zira LoL'ün report sistemi son derece bozuk. Canlı bir support ekibi bakmadığı için, işler mekanik bir hal aldığından ötürü, bu tarz durumlar yaşanabiliyor. Ek olarak LoL TR kitlesini herhalde bahsetmeme gerek yoktur bile diye düşünmekteyim. Ebeveynlerinden terbiye alamamış etik değer yoksunu iğrenç bir kuşak yetişmekte ve ne tesadüf hepsi de LoL oynamaktalar... Ek olarak Riot'un ''Sözde'' güvenlik uygulaması Vanguard da bilgisayarı yoran, kanaatimce gri bir alanda duran tuhaf bir uygulama. MOBA oynayacaksanız başlarda zorlanmayı göze alın ve Dota 2 başlayın. Kalite farkını hissedeceğinizden eminim.