Dota 2 öğretecek arkadaş

F4IRFLAY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual RTX 4060 WHİTE OC - Amd Ryzen 5 5600 - Asus Prime B450M-K ll 4400 Mhz (O.C) - Corsair Vengeance 3200 MHZ 16 GB (2X8) DDR4 - Zalman ZM500 LXll 500 W - WD Green SN350 240 GB Sata 3 - Fury E-Sport 240 GB Sata 3 - KIOXIA Exceria 250 GB M2 Ssd -Asus VG248QE (24 İnç - 1 Ms (GTG) - 144 Hz - TN) - Artic Freezer A35
Selamlar, Dota 2'ye başlamak istiyorum. Daha önce biraz LoL tecrübem oldu ancak kitlenin toksikliği nedeniyle artık oynamak istemiyorum. Dota 2'yi öğrenmek niyetindeyim ama beraber başlayabileceğim kimse yok.

Yaklaşık 3 sene önce bir arkadaşımla denemiştik ama oyunu hiç anlamayıp kapattığımız için şu an hesabımda 3 maçlık 'Low priority' (düşük öncelik) cezası var. Hem bu cezayı bitirmeme yardım edecek hem de oyunu temel hatlarıyla bana öğretebilecek sabırlı bir yol arkadaşı arıyorum. Karakterler ve eşyalar hakkında pek bilgim yok ama öğrenmeye hevesliyim. Şimdiden teşekkürler!

Selamlar, Dota 2'ye başlamak istiyorum. Daha önce biraz LoL tecrübem oldu ancak kitlenin toksikliği nedeniyle artık oynamak istemiyorum. Dota 2'yi öğrenmek niyetindeyim ama beraber başlayabileceğim kimse yok.

Yaklaşık 3 sene önce bir arkadaşımla denemiştik ama oyunu hiç anlamayıp kapattığımız için şu an hesabımda 3 maçlık 'Low priority' (düşük öncelik) cezası var. Hem bu cezayı bitirmeme yardım edecek hem de oyunu temel hatlarıyla bana öğretebilecek sabırlı bir yol arkadaşı arıyorum. Karakterler ve eşyalar hakkında pek bilgim yok ama öğrenmeye hevesliyim. Şimdiden teşekkürler!

Galiba bu konudaki en iyi isim @Michael_Kaiser hocam olabilir.😅🤣

LoL'ü bırakmayın hocam sunucu değiştirin.

LoL'ü bırakmayın hocam sunucu değiştirin.
LoL zaten oynamıyorudm ki adam gibi çok az oynuyorudm ve istatislikler yerlerde arkadaşım için oynuyordum zaten.

1771780401244.png

1771780380299.png

Galiba bu konudaki en iyi isim @Michael_Kaiser hocam olabilir.😅🤣
Oynamak isterse beni eklerse sevinirim.

LoL zaten oynamıyorudm ki adam gibi çok az oynuyorudm ve istatislikler yerlerde arkadaşım için oynuyordum zaten.

Eki Görüntüle 2664629
Eki Görüntüle 2664628

Oynaya oynaya gelişeceksiniz hocam ama bırakmak istiyorsanız sizin kararınız tabii.

Eki Görüntüle 2664629
Eki Görüntüle 2664628

Profiliniz çok güzelmiş hocam.

Oynaya oynaya gelişeceksiniz hocam ama bırakmak istiyorsanız sizin kararınız tabii.
Hiç başlamadım ki zaten adam gibi :D full CS - Apex oynuyorum MOBA türü hiç yok hayatımda normalde ama Dota hoş geliyor gözüme daha mantıklı ve iyi gibi LoL'den.

Profiliniz çok güzelmiş hocam.
Teşekkür ederim.

Dota2'yi 2017'de bıraktım. Itemlerin ne işe yaradığını iyi bilmen lazım, Hero'ların skillerini de ezbere bilmen lazım. Hafızlık ister, hız ister, ama sarhoş Ruslarla cyka blyeet-idi nahuy vs küfürleşerek araya Polonya'lı Kurwa'ların da katkısıylan feedlemelerle geçen maçlarla kanser olman olasıdır. Bazen ispanyol Puta'lar da ara sıra görünüyor ama cılızlardır.

Dota2'yi 2017'de bıraktım. Itemlerin ne işe yaradığını iyi bilmen lazım, Hero'ların skillerini de ezbere bilmen lazım. Hafızlık ister, hız ister, ama sarhoş Ruslarla cyka blyeet-idi nahuy vs küfürleşerek araya Polonya'lı Kurwa'ların da katkısıylan feedlemelerle geçen maçlarla kanser olman olasıdır. Bazen ispanyol Puta'lar da ara sıra görünüyor ama cılızlardır.
CS'den alışığım toxic türklerden iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı