Valeria Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 11 Ocak 2024 #11 Toplam boyut 50 gb olması lazım
utku kuvancı Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #12 Valeria dedi: Büyük salladın. Söz konusu tuşların hepsi var. Asla ve asla LoL'ün sadeleştirilmiş oyunu değil. Genişletmek için tıkla... Base tuşunu daha doğrusu DotA'da ışınlan diye var ve parayla alıyosun eğlenmek istiyorsan LoL oynarsın ama daha çok stratejı oyunu oynayan bırıysenız DotA2 iyidir ama kişisel görüşüm leş gibi bir oyun zevk alamazsın.
Valeria dedi: Büyük salladın. Söz konusu tuşların hepsi var. Asla ve asla LoL'ün sadeleştirilmiş oyunu değil. Genişletmek için tıkla... Base tuşunu daha doğrusu DotA'da ışınlan diye var ve parayla alıyosun eğlenmek istiyorsan LoL oynarsın ama daha çok stratejı oyunu oynayan bırıysenız DotA2 iyidir ama kişisel görüşüm leş gibi bir oyun zevk alamazsın.
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 261 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #13 Valeria dedi: Toplam boyut 50 gb olması lazım Genişletmek için tıkla... Sadace 1 güncellemesi 50 gb mı ? Yüklesem Dota 2 oynayamam çünkü Fortnite dan vakit kalmıyo.Resman bağımlısı oldum. kitlerse dedi: Sadace 1 güncellemesi 50 gb mı ? Yüklesem Dota 2 oynayamam çünkü Fortnite dan vakit kalmıyo.Resman bağımlısı oldum. Genişletmek için tıkla... Birde 25 fps alıyom ama zevkli oyun.
Valeria dedi: Toplam boyut 50 gb olması lazım Genişletmek için tıkla... Sadace 1 güncellemesi 50 gb mı ? Yüklesem Dota 2 oynayamam çünkü Fortnite dan vakit kalmıyo.Resman bağımlısı oldum. kitlerse dedi: Sadace 1 güncellemesi 50 gb mı ? Yüklesem Dota 2 oynayamam çünkü Fortnite dan vakit kalmıyo.Resman bağımlısı oldum. Genişletmek için tıkla... Birde 25 fps alıyom ama zevkli oyun.
Valeria Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 11 Ocak 2024 #14 kitlerse dedi: Sadace 1 güncellemesi 50 gb mı ? Yüklesem Dota 2 oynayamam çünkü Fortnite dan vakit kalmıyo.Resman bağımlısı oldum. Birde 25 fps alıyom ama zevkli oyun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın mı yetersiz? Grafik ayarlarını düşür.
kitlerse dedi: Sadace 1 güncellemesi 50 gb mı ? Yüklesem Dota 2 oynayamam çünkü Fortnite dan vakit kalmıyo.Resman bağımlısı oldum. Birde 25 fps alıyom ama zevkli oyun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın mı yetersiz? Grafik ayarlarını düşür.
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 261 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #15 Valeria dedi: Bilgisayarın mı yetersiz? Grafik ayarlarını düşür. Genişletmek için tıkla... En düşük grafiklerde. Bilgisayarın herşeyi iyi ekran kartı eski. Gelen bir güncelleme kaç gb oluyo Dota 2 de.
Valeria dedi: Bilgisayarın mı yetersiz? Grafik ayarlarını düşür. Genişletmek için tıkla... En düşük grafiklerde. Bilgisayarın herşeyi iyi ekran kartı eski. Gelen bir güncelleme kaç gb oluyo Dota 2 de.
Valeria Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 11 Ocak 2024 #16 kitlerse dedi: En düşük grafiklerde. Bilgisayarın herşeyi iyi ekran kartı eski. Gelen bir güncelleme kaç gb oluyo Dota 2 de. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Toplam boyutu 50 GB olarak gözüküyor steam'de.
kitlerse dedi: En düşük grafiklerde. Bilgisayarın herşeyi iyi ekran kartı eski. Gelen bir güncelleme kaç gb oluyo Dota 2 de. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Toplam boyutu 50 GB olarak gözüküyor steam'de.
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 261 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #17 Valeria dedi: Bilmiyorum. Toplam boyutu 50 GB olarak gözüküyor steam'de. Genişletmek için tıkla... Tüm karakterler açık geliyosa ben varım fakat grafik pek önemli değil ama grafikleri nasıl merak ederim.
Valeria dedi: Bilmiyorum. Toplam boyutu 50 GB olarak gözüküyor steam'de. Genişletmek için tıkla... Tüm karakterler açık geliyosa ben varım fakat grafik pek önemli değil ama grafikleri nasıl merak ederim.
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 647 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2024 #18 kitlerse dedi: Tüm karakterler açık geliyosa ben varım fakat grafik pek önemli değil ama grafikleri nasıl merak ederim. Genişletmek için tıkla... CFG indirebilirsin GitHub - JustLachin/dota2cfg: DOTA 2 CFG
kitlerse dedi: Tüm karakterler açık geliyosa ben varım fakat grafik pek önemli değil ama grafikleri nasıl merak ederim. Genişletmek için tıkla... CFG indirebilirsin GitHub - JustLachin/dota2cfg: DOTA 2 CFG
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 261 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #19 Lachin Eke dedi: CFG indirebilirsin. GitHub - JustLachin/dota2cfg: DOTA 2 CFG Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım kaldırmadı maalesef DotA 2 güzel oyun bunu düşünüyorum.
Lachin Eke dedi: CFG indirebilirsin. GitHub - JustLachin/dota2cfg: DOTA 2 CFG Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım kaldırmadı maalesef DotA 2 güzel oyun bunu düşünüyorum.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.847 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 20 Ağustos 2025 #20 utku kuvancı dedi: Aşırı karmaşık ve saçma LoL onun daha sadeleştirilmiş hali base atma tuşu bile yok bana göre çok kötü. Genişletmek için tıkla... Zaten LoL çocuklar için çıkarılmış hali gibi bir şey.
utku kuvancı dedi: Aşırı karmaşık ve saçma LoL onun daha sadeleştirilmiş hali base atma tuşu bile yok bana göre çok kötü. Genişletmek için tıkla... Zaten LoL çocuklar için çıkarılmış hali gibi bir şey.