Dota 2 oynanır mı?

can101

Picopat
Daha fazla  
1 yil LoL oynadim ama oyuna hiç alisamadim. Hep demirdim simdide Dota'yi gordum herkes zor diyor. Ama kitlesi az daha iyiymis ve daha adilmis. LoL'deki gibi biri kasinca direk bitmiyormus. Sizce oynanir mi? Yeni baslayan icin guzel rehber var mı?

Çok sarmıyor üstteki arkadaşın dediği gibi bende denedim ve öğrenmesi zor grafikler bir hayli kötü zaten ne yaptığını vs hiç anlamıyorsun.

Oynanmaz... LoL daha basit ve kullanıcı dostu. Demir olma sebebin trol çok. Düşük ligden çıkması zor. Benim 2 hesabım var birinde 10 maçta plat olurken diğerinde 100 maçta demirden çıkamadım. Sorun 1 kere yenilince hep troll kitlenin gelmesi 1 kere yenersen de hep iyi oyuncuları vermesi. İstediğin kadar iyi ol tek taşımak imkanız. Bir de yeni çıkan Hero'lar dengesiz. Son 3 yıldır çıkan bürün Hero'lar da güç patlaması varken benim gibi eski nesil Hero'ları sevenler zorlanıyor. Eski Hero'lar ezik kalıyor skilleri yavaş kalıyor. Benden tavsiye 1 3 atabileceğin tek 3 Hero belirle altına atana kadar onlarla oyna. Solo seç genelde. En azından takımı taşıma şansın var. Kendine güçlü bir mid bul.

Dota2'nin oyuncu topluluğu LOL'da olsa dünyanın en rezil ucube oyunu olmazdı en iyi online oyunu olurdu. O derece. LOL demişsinzi ama bu saatten sonra LOL'e başlanır mı? O daha kötü Dota2'ne en azından sinir krizi geçirmezsin sadece eğlenemezsin. LOL'de üstüne ruhsal sıkıntıya girersin.

1 yil LoL oynadim ama oyuna hiç alisamadim. Hep demirdim simdide Dota'yi gordum herkes zor diyor. Ama kitlesi az daha iyiymis ve daha adilmis. LoL'deki gibi biri kasinca direk bitmiyormus. Sizce oynanir mi? Yeni baslayan icin guzel rehber var mı?
Dota 2 de bir prof. İle karşılaşabilirsiniz ama LoL de yetimhane kundaklayan bir adam ile karşılaşacak olursunuz.Bu kadar diyebilirim

lol oyuncularına Dota 2 aşırı yabancı geliyor genellikle. Toxic ortam az olduğu için ve toxic bir oyuncu iseniz oynamanızı tavsiye etmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı