DotA 2 Oynanır mı?

Kafa dağıtmak için oynamayı düşünüyorum ciddi oynamam hiç bir oyunu. (Takıma zarar vermem linç etmeyin )

Ben eğer killerimi çalarlarsa beslerim. Deli oluyorum şu ks işine. Bir türlü çözemediler LoL'de. Mesela Dota'da çalsalar bile asistten dolayı para geliyor.

Dota öyle arada bir kafa dağıtmak için girilecek oyun değil. Sürekli takip etmek, zaman ayırmak, mümkünse arkadaşlarla oynamak gerekiyor. En iyisi hiç bulaşmamak.

League of Legends'ı 2. sezondan beri oynayan biri olarak başlamamanı tavsiye ederim. Dota'ya da istersen hiç başlama oynayacak arkadaşlarınız varsa bir deneyin derim ama çok da kasmayın kendinizi.

yaklaşık 5 yıldır haftada 2-3 gün oynuyoruz hala. 32 yaşındayım Lol oynamaya çalıştım aşırı çocuksu ve basit gelmişti pek hoşuma gitmedi.

LoL'de biraz mantığı öğrenip oyunu kavrarsın. Sonra DotA2'ye geçersin. Ben LoL'den geçtim, 600 saatim var fena sarıyor. Oyunun zor olması çok fazla mekaniğinin olması çok sürükleyici yapıyor oyunu.

@Akerfeldt hocam bence önce Dota 2 oynamalı. Çünkü LoL'de oyun hızlı gelişiyor ve inanılmaz karakter farkı var. Mesela Yasuo alıp 1v5'ten 5 te 5 bile atabilirsiniz. Kim ne yapabilir? Dota 2 öyle değil. Hani tek gireyim, 5 te 5 atıp çıkayım yok. O yüzden Dota 2 önce oynanmalı. Ayrıca Dota 2 LoL kadar hızlı gelişmiyor. Mesela LoL'de adam kendi şampiyonunun kombosunu kullanıyor "lan n'oluyor" diyorsun 2 saniye içinde ölmüşsün. Ne olup bittiğini bile anlamıyorum bazen. Hele karakterin kaçamıyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…