I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar çakma PS4 kolu aldım (doubleshock 4). PC'ye nasıl bağlayabilirim? Uygulama falan indirmem gerekiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2023
Arkadaşlar çakma PS4 kolu aldım (doubleshock 4). PC'ye nasıl bağlayabilirim? Uygulama falan indirmem gerekiyor mu?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.891 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #2 Imamsteak dedi: Arkadaşlar çakma PS4 kolu aldım (doubleshock 4). PC'ye nasıl bağlayabilirim? Uygulama falan indirmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde bağlanıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Imamsteak dedi: Arkadaşlar çakma PS4 kolu aldım (doubleshock 4). PC'ye nasıl bağlayabilirim? Uygulama falan indirmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde bağlanıyor diye biliyorum.
Necromancerr0 Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 778 Çözümler 5 Yer Lüleburgaz/Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 Imamsteak dedi: Arkadaşlar çakma PS4 kolu aldım (doubleshock 4). PC'ye nasıl bağlayabilirim? Uygulama falan indirmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows indirebilirsiniz (en stabil şekilde anca DS4 Windows ile kullanabilirsiniz) bir de kablo ya da Bluetooth ile bağlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Imamsteak dedi: Arkadaşlar çakma PS4 kolu aldım (doubleshock 4). PC'ye nasıl bağlayabilirim? Uygulama falan indirmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows indirebilirsiniz (en stabil şekilde anca DS4 Windows ile kullanabilirsiniz) bir de kablo ya da Bluetooth ile bağlayabilirsiniz.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.655 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #4 Imamsteak dedi: Arkadaşlar çakma PS4 kolu aldım (doubleshock 4). PC'ye nasıl bağlayabilirim? Uygulama falan indirmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... DS4 uygulamasını indirip kullanın hocam. Artı 0 Eksi
Imamsteak dedi: Arkadaşlar çakma PS4 kolu aldım (doubleshock 4). PC'ye nasıl bağlayabilirim? Uygulama falan indirmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... DS4 uygulamasını indirip kullanın hocam.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #5 Steam için desteği var. Diğer yerlerde ise yardımcı programlar kullanabilirsiniz. DS4 ve ScpToolkit gibi. Artı 0 Eksi
Steam için desteği var. Diğer yerlerde ise yardımcı programlar kullanabilirsiniz. DS4 ve ScpToolkit gibi.
Riderson Femtopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 28 11 Nisan 2023 #6 DS4 setup indirmeniz gereklidir. Artı 0 Eksi
Furbolvion Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 228 11 Nisan 2023 #7 Imamsteak dedi: Arkadaşlar çakma PS4 kolu aldım (doubleshock 4). PC'ye nasıl bağlayabilirim? Uygulama falan indirmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden oyun oynayacaksanız programa gerek yok Steam'i geniş ekranda başlatmanız yeterli PlayStation moduna geçiyor zaten Steam. Artı 0 Eksi
Imamsteak dedi: Arkadaşlar çakma PS4 kolu aldım (doubleshock 4). PC'ye nasıl bağlayabilirim? Uygulama falan indirmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden oyun oynayacaksanız programa gerek yok Steam'i geniş ekranda başlatmanız yeterli PlayStation moduna geçiyor zaten Steam.
KS KS I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #8 Furbolvion dedi: Steam üzerinden oyun oynayacaksanız programa gerek yok Steam'i geniş ekranda başlatmanız yeterli PlayStation moduna geçiyor zaten Steam. Genişletmek için tıkla... Geniş ekranda bağlıyorum fakat kontrolcüyü algılamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Furbolvion dedi: Steam üzerinden oyun oynayacaksanız programa gerek yok Steam'i geniş ekranda başlatmanız yeterli PlayStation moduna geçiyor zaten Steam. Genişletmek için tıkla... Geniş ekranda bağlıyorum fakat kontrolcüyü algılamıyor.
Necromancerr0 Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 778 Çözümler 5 Yer Lüleburgaz/Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #9 Imamsteak dedi: Geniş ekranda bağlıyorum fakat kontrolcüyü algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Çakma olduğundan kaynaklı olabilir DS4 Windows kurup deneyin bir de daha önce orijinal DS4'te kullandım direk bağlanıyordu. Artı 0 Eksi
Imamsteak dedi: Geniş ekranda bağlıyorum fakat kontrolcüyü algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Çakma olduğundan kaynaklı olabilir DS4 Windows kurup deneyin bir de daha önce orijinal DS4'te kullandım direk bağlanıyordu.
KS KS I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #10 Emreseles2198 dedi: Çakma olduğundan kaynaklı olabilir DS4 Windows kurup deneyin bir de daha önce orijinal DS4'te kullandım direk bağlanıyordu. Genişletmek için tıkla... Güvendiğiniz bir site var mı ya da link yollayabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Emreseles2198 dedi: Çakma olduğundan kaynaklı olabilir DS4 Windows kurup deneyin bir de daha önce orijinal DS4'te kullandım direk bağlanıyordu. Genişletmek için tıkla... Güvendiğiniz bir site var mı ya da link yollayabilir misiniz?