Çözüldü Doubleshock 4 PC'ye nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zwesta

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim?

Kablo ile.
DS4 indirip kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kablo ile bağlayabilirsin. Bluetooth yoksa kablosuz kullanamazsınız.

Hocam dediğinizi kurdum ama gözükümüyor kol.
Kol şarj olsun biraz ondan sonra tekrar deneyin.

Bu uygulamayı kurmanıza gerek yok. Bende de var aynı kontrolcü ben uygulama olmadan kullanıyorum.
Bazı oyunlar ds4 istiyor. Kolu görmüyor ayrıca titreşim kullanması için de gerekiyor.

Hocam dediğinizi kurdum ama gözükümüyor kol.
Kurarken birşeyler kurduracak onları geçmişsiniz sanırım, onları kurun. "Start" yazıyor sağ altta tıklayın bi.

Şarjı var dediklerini kurmadım ama kurayı m bekleyin.

Hocam dedikelrinizi yaptım "Start" yazısına bastım ama halen gözükmüyor. "Using Shared Mode" yazıyor. Gamepad'de ki "Share" tuşuna mı basmam lazım?

Son düzenleme:
Şarjı var dediklerini kurmadım ama kurayı m bekleyin.

Hocam dedikelrinizi yaptım "Start" yazısına bastım ama halen gözükmüyor. "Using Shared Mode" yazıyor. Gamepad'de ki "Share" tuşuna mı basmam lazım?
Bluetooth için ps+share gerekiyor share veya ps butonuna basıp kablo ile bağlamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…