Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #1 Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim?
Çözüm fercklenn 25 Ocak 2025 Zwesta dedi: Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kablo ile. DS4 indirip kullanabilirsin.
Zwesta dedi: Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kablo ile. DS4 indirip kullanabilirsin.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.489 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Ocak 2025 #2 Zwesta dedi: Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kablo ile. DS4 indirip kullanabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Zwesta dedi: Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kablo ile. DS4 indirip kullanabilirsin.
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 663 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 Kablo ile bağlayabilirsin. Bluetooth yoksa kablosuz kullanamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #4 fercklenn dedi: Kablo ile. DS4 indirip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yanında gönderilen şarj kablosu işe yarar mı? Artı 0 Eksi
fercklenn dedi: Kablo ile. DS4 indirip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yanında gönderilen şarj kablosu işe yarar mı?
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 663 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 Zwesta dedi: Yanında gönderilen şarj kablosu işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Evet onu kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Zwesta dedi: Yanında gönderilen şarj kablosu işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Evet onu kullanabilirsiniz.
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #6 fercklenn dedi: Kablo ile. DS4 indirip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi kurdum ama gözükümüyor kol. Dosya Ekleri 1737806933475.png 30 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
fercklenn dedi: Kablo ile. DS4 indirip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi kurdum ama gözükümüyor kol.
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 663 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #7 Zwesta dedi: Hocam dediğinizi kurdum ama gözükümüyor kol. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı kurmanıza gerek yok. Bende de var aynı kontrolcü ben uygulama olmadan kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Zwesta dedi: Hocam dediğinizi kurdum ama gözükümüyor kol. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı kurmanıza gerek yok. Bende de var aynı kontrolcü ben uygulama olmadan kullanıyorum.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.489 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Ocak 2025 #8 Zwesta dedi: Hocam dediğinizi kurdum ama gözükümüyor kol. Genişletmek için tıkla... Kol şarj olsun biraz ondan sonra tekrar deneyin. Berk Demiray dedi: Bu uygulamayı kurmanıza gerek yok. Bende de var aynı kontrolcü ben uygulama olmadan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar ds4 istiyor. Kolu görmüyor ayrıca titreşim kullanması için de gerekiyor. Zwesta dedi: Hocam dediğinizi kurdum ama gözükümüyor kol. Genişletmek için tıkla... Kurarken birşeyler kurduracak onları geçmişsiniz sanırım, onları kurun. "Start" yazıyor sağ altta tıklayın bi. Artı 0 Eksi
Zwesta dedi: Hocam dediğinizi kurdum ama gözükümüyor kol. Genişletmek için tıkla... Kol şarj olsun biraz ondan sonra tekrar deneyin. Berk Demiray dedi: Bu uygulamayı kurmanıza gerek yok. Bende de var aynı kontrolcü ben uygulama olmadan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar ds4 istiyor. Kolu görmüyor ayrıca titreşim kullanması için de gerekiyor. Zwesta dedi: Hocam dediğinizi kurdum ama gözükümüyor kol. Genişletmek için tıkla... Kurarken birşeyler kurduracak onları geçmişsiniz sanırım, onları kurun. "Start" yazıyor sağ altta tıklayın bi.
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #9 fercklenn dedi: Kol şarj olsun biraz ondan sonra tekrar deneyin. Bazı oyunlar ds4 istiyor. Kolu görmüyor ayrıca titreşim kullanması için de gerekiyor. Kurarken birşeyler kurduracak onları geçmişsiniz sanırım, onları kurun. "Start" yazıyor sağ altta tıklayın bi. Genişletmek için tıkla... Şarjı var dediklerini kurmadım ama kurayı m bekleyin. fercklenn dedi: Kol şarj olsun biraz ondan sonra tekrar deneyin. Bazı oyunlar ds4 istiyor. Kolu görmüyor ayrıca titreşim kullanması için de gerekiyor. Kurarken birşeyler kurduracak onları geçmişsiniz sanırım, onları kurun. "Start" yazıyor sağ altta tıklayın bi. Genişletmek için tıkla... Hocam dedikelrinizi yaptım "Start" yazısına bastım ama halen gözükmüyor. "Using Shared Mode" yazıyor. Gamepad'de ki "Share" tuşuna mı basmam lazım? Son düzenleme: 25 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
fercklenn dedi: Kol şarj olsun biraz ondan sonra tekrar deneyin. Bazı oyunlar ds4 istiyor. Kolu görmüyor ayrıca titreşim kullanması için de gerekiyor. Kurarken birşeyler kurduracak onları geçmişsiniz sanırım, onları kurun. "Start" yazıyor sağ altta tıklayın bi. Genişletmek için tıkla... Şarjı var dediklerini kurmadım ama kurayı m bekleyin. fercklenn dedi: Kol şarj olsun biraz ondan sonra tekrar deneyin. Bazı oyunlar ds4 istiyor. Kolu görmüyor ayrıca titreşim kullanması için de gerekiyor. Kurarken birşeyler kurduracak onları geçmişsiniz sanırım, onları kurun. "Start" yazıyor sağ altta tıklayın bi. Genişletmek için tıkla... Hocam dedikelrinizi yaptım "Start" yazısına bastım ama halen gözükmüyor. "Using Shared Mode" yazıyor. Gamepad'de ki "Share" tuşuna mı basmam lazım?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.489 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Ocak 2025 #10 Zwesta dedi: Şarjı var dediklerini kurmadım ama kurayı m bekleyin. Hocam dedikelrinizi yaptım "Start" yazısına bastım ama halen gözükmüyor. "Using Shared Mode" yazıyor. Gamepad'de ki "Share" tuşuna mı basmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bluetooth için ps+share gerekiyor share veya ps butonuna basıp kablo ile bağlamaya çalışın. Artı 0 Eksi
Zwesta dedi: Şarjı var dediklerini kurmadım ama kurayı m bekleyin. Hocam dedikelrinizi yaptım "Start" yazısına bastım ama halen gözükmüyor. "Using Shared Mode" yazıyor. Gamepad'de ki "Share" tuşuna mı basmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bluetooth için ps+share gerekiyor share veya ps butonuna basıp kablo ile bağlamaya çalışın.