Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #1 Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim?
Çözüm fercklenn 25 Ocak 2025 Zwesta dedi: Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kablo ile. DS4 indirip kullanabilirsin.
Zwesta dedi: Doubleshock 4 bir gamepad aldım. Bilgisayar eski olduğu için Bluetooth özelliği yok. Bu cihazı PC'ye nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kablo ile. DS4 indirip kullanabilirsin.
KS KS Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2025 #11 fercklenn dedi: Bluetooth için ps+share gerekiyor share veya ps butonuna basıp kablo ile bağlamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun herşeyi yaptım en kısa sürede USB Bluetooth adaptörü alcam. Artı 0 Eksi
fercklenn dedi: Bluetooth için ps+share gerekiyor share veya ps butonuna basıp kablo ile bağlamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun herşeyi yaptım en kısa sürede USB Bluetooth adaptörü alcam.