46sace Zeptopat Katılım 24 Haziran 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Elimde çakma PS4 kolu olan Doubleshock 4 var. Bu kolun touchpadi ve titreşimi olduğu söyleniyor ama ben aktifleştirme değil mi? Bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2025
Elimde çakma PS4 kolu olan Doubleshock 4 var. Bu kolun touchpadi ve titreşimi olduğu söyleniyor ama ben aktifleştirme değil mi? Bilen var mı?
Melih Elmas Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 143 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 46sace dedi: Elimde çakma PS4 kolu olan Doubleshock 4 var. Bu kolun touchpadi ve titreşimi olduğu söyleniyor ama ben aktifleştirme değil mi? Bilen var mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam ds4 programını kurun.Ds4 den her özelliğini aktif edebilirsiniz
46sace dedi: Elimde çakma PS4 kolu olan Doubleshock 4 var. Bu kolun touchpadi ve titreşimi olduğu söyleniyor ama ben aktifleştirme değil mi? Bilen var mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam ds4 programını kurun.Ds4 den her özelliğini aktif edebilirsiniz