5 56136 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 1.938 Çözümler 3 26 Temmuz 2024 #11 Teşekkür ederim bilgilendirme için. gud dedi: Altta marka olarak Sony yazmıyor zaten oradan anlarsın. Genişletmek için tıkla... İnternetten araştırdım bir sey bulamadim suphelendim biraz sonra chat gdp yazdim o da duzgun bir bilgi vermedi.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. gud dedi: Altta marka olarak Sony yazmıyor zaten oradan anlarsın. Genişletmek için tıkla... İnternetten araştırdım bir sey bulamadim suphelendim biraz sonra chat gdp yazdim o da duzgun bir bilgi vermedi.
gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 827 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #12 56136 dedi: Teşekkür ederim bilgilendirme için. İnternetten araştırdım bir şey bulamadim suphelendim biraz sonra chat gdp yazdim o da duzgun bir bilgi vermedi. Genişletmek için tıkla... Benim attığım linktekini alın daha iyi bir seçenek olur bence. garantisi de var.
56136 dedi: Teşekkür ederim bilgilendirme için. İnternetten araştırdım bir şey bulamadim suphelendim biraz sonra chat gdp yazdim o da duzgun bir bilgi vermedi. Genişletmek için tıkla... Benim attığım linktekini alın daha iyi bir seçenek olur bence. garantisi de var.
neaura Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 413 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #13 56136 dedi: Teşekkür ederim bilgilendirme için. İnternetten araştırdım bir sey bulamadim suphelendim biraz sonra chat gdp yazdim o da duzgun bir bilgi vermedi. Genişletmek için tıkla... Hocam direk görselde PS logosu olmadığı bile görülebilir.
56136 dedi: Teşekkür ederim bilgilendirme için. İnternetten araştırdım bir sey bulamadim suphelendim biraz sonra chat gdp yazdim o da duzgun bir bilgi vermedi. Genişletmek için tıkla... Hocam direk görselde PS logosu olmadığı bile görülebilir.
5 56136 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 1.938 Çözümler 3 26 Temmuz 2024 #14 gud dedi: Benim attığım linktekini alın daha iyi bir seçenek olur bence. garantisi de var. Genişletmek için tıkla... Ucuz diye atladim orjinal urun kalsin yarin satarim diye. neaura dedi: Hocam direk görselde PS logosu olmadığı bile görülebilir. Genişletmek için tıkla... Hakikatten. Yeni fark ettim.
gud dedi: Benim attığım linktekini alın daha iyi bir seçenek olur bence. garantisi de var. Genişletmek için tıkla... Ucuz diye atladim orjinal urun kalsin yarin satarim diye. neaura dedi: Hocam direk görselde PS logosu olmadığı bile görülebilir. Genişletmek için tıkla... Hakikatten. Yeni fark ettim.