Doubleshock PS4 kolu alınır mı?

Gamepad alınacakken bu bütçeler için gamepad almamak gerekiyor. Bütçeyi 1000 civarına getirerek 2. El xbox kolları bulabilirsiniz.
IMG_20231022_233818.jpg

Bundan 6 ay önce 62 euro'ya yunanistandan aldığım orijinal DS4 V2 kolu.
Pek ergonomik değil ancak memnunum. 62 euro'ya almak enayilik tabiki 59 euro'ya DualSense 5 var ama mecburi aldım.

Ölü bölge gün geçtikçe artacak, hoparlör kısmından cızırtılı ses gelecek, şarjı çabuk bitecek, gyroskop hatalı çalışacak. Bunları göze alıyorsanız, evet alınır.

Gamepad alınacakken bu bütçeler için gamepad almamak gerekiyor. Bütçeyi 1000 civarına getirerek 2. El xbox kolları bulabilirsiniz. Eki Görüntüle 1986844
Bundan 6 ay önce 62 euro'ya yunanistandan aldığım orijinal DS4 V2 kolu.
Pek ergonomik değil ancak memnunum. 62 euro'ya almak enayilik tabiki 59 euro'ya DualSense 5 var ama mecburi aldım.
Ps4 ve Pc için kullanacağım o yüzden Xbox olmuyor sanırım.

PS4 için olmaz ancak PC için Xbox gamepad'i nimettir. Xbox gamepad'i oyunların bir çoğuna desteği var ancak DS4, DS4 for windows uygulaması ile kullanılabiliyor.
Sadece Pc'de kullansam Xbox alırdım ancak artik 2kol Ps4'te yetersiz kalıyor.

Ölü bölge gün geçtikçe artacak, hoparlör kısmından cızırtılı ses gelecek, şarjı çabuk bitecek, gyroskop hatalı çalışacak. Bunları göze alıyorsanız, evet alınır.
Bütün cakmalarda oluyor mu?

Dostum üstüne 600 700 koyup 2. el orijinal alabilirsin ya da hiç almayabilirsin çünkü bu bahsettiğin para 13 dolar civarı bir para bu paraya değil DualShock gibi kaliteli bir gamepad kalitesiz bir gamepad performansı bile bekleme bunu alana kadar git 100 TL'ye çakma PS3 kolu al daha az para israfı olur ya da alacaksan kaliteli çakma al. Yorumlarına bak çünkü bu para çakma bir kola bile ucuz bu ekonomide maalesef o yüzden alıyorsan Logitech ( ergonomik değil diye duydum ) ya da kaliteli çakma al ama şunu unutma gerçekten çok kaliteli değilse eninde sonunda ya rahatsız eder ( kişiden kişiye değişir PS4 de kullanacağım demişsin rahatsız edebilir ) ya da tuşları bozulabilir. Uzun kullanım kullanıcı yorumlarına bak çünkü ilk alındığı ile 6 ay sonrası bir olmuyor bu cihazların.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı