Dove deodorant erkekler için uygun mu?

Gyro Zeppeli

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650Tİ
Razer DeathAdder V3 Pro
SteelSeries Artics Nova 3
Meslek
Oyuncu
Arkadaşlar aşağıda belirttiğim deodorant erkekler için uygun mu? İnternette kadın deodorant diye geçiyor ben de almış bulundum. Kullansam sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• images (11).jpeg
    images (11).jpeg
    9,5 KB · Görüntüleme: 37
Sorun yaratmayacaktır sadece kadınsı kokar.

Sorun yaratmayacaktır sadece kadınsı kokar.

Kadınsı kokar derken nasıl yani? Stick deodorantlar kokmuyor diye biliyorum. Sadece kokmayı önlüyor. Yine de kadınsı mı kokar dersiniz? Ve extradan bir erkeğin kadısı kokması problem midir?

Kadınsı kokar derken nasıl yani? Stick deodorantlar kokmuyor diye biliyorum. Sadece kokmayı önlüyor. Yine de kadınsı mı kokar dersiniz? Ve extradan bir erkeğin kadısı kokması problem midir?
Ben de Old Spice stick deodorant kullanıyorum. Kendine has güzel bir kokusu var. Fakat sürdükten 3-4 saat sonra kokusu gidiyor ama 2-3 gün kokuyu önlüyor. Ki zaten dışarıdan gelen birisi koltuk altınızı koklamıyorsa kimse farketmeyecektir.

Ben de Old Spice stick deodorant kullanıyorum. Kendine has güzel bir kokusu var. Fakat sürdükten 3-4 saat sonra kokusu gidiyor ama 2-3 gün kokuyu önlüyor. Ki zaten dışarıdan gelen birisi koltuk altınızı koklamıyorsa kimse fark etmeyecektir.

Bende bunu yazmaya gelmiştim kesinlikle Old Spice ürünleri mükemmel. Tavsiye ederim.

O zaman kullanmaya devam edeceğim. Anladığım kadarıyla problem olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı