karamel990 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #1 Meraba arkadaşalar telefonum galaxy ace s5830i. Telefona rom attım daha sonra dowland moda girdiğimde direkmen clockwork mod geliyor. Asıl dowland modu değil. Bunu nasıl dowland moda getirebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2014
Meraba arkadaşalar telefonum galaxy ace s5830i. Telefona rom attım daha sonra dowland moda girdiğimde direkmen clockwork mod geliyor. Asıl dowland modu değil. Bunu nasıl dowland moda getirebiliriz?
Kosinüs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #2 Download moda getirmek için telefonu kapat. Daha sonra ses açma, ses kapama ve güç tuşuna basılı tutarak aç. Download modu bu şekilde açarsın.
Download moda getirmek için telefonu kapat. Daha sonra ses açma, ses kapama ve güç tuşuna basılı tutarak aç. Download modu bu şekilde açarsın.
KS KS karamel990 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #3 Arkadaş dowland moda alıyorum clockwork modu gelioyor. Anlamıyor musun? Dediğini yapmasam dowland moda nasıl alayım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2014
Arkadaş dowland moda alıyorum clockwork modu gelioyor. Anlamıyor musun? Dediğini yapmasam dowland moda nasıl alayım.
Kosinüs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #4 Belki recovery moda alıyorsundur diye dedim.
KS KS karamel990 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2014 #5 Silinen üye dedi: Belki recovery moda alıyorsundur diye dedim. Genişletmek için tıkla... özür dilerim ben meğerse recovery moda alıomuşum ama stock roma döndüğümde tel samsung galaxy den sonraki samsung yazısında kalıyor
Silinen üye dedi: Belki recovery moda alıyorsundur diye dedim. Genişletmek için tıkla... özür dilerim ben meğerse recovery moda alıomuşum ama stock roma döndüğümde tel samsung galaxy den sonraki samsung yazısında kalıyor