Downclock nasıl yapılır?

CrawLz

Kilopat
Merhabalar. Oyunlarda kilitlenme yaşıyorum ve restart atmadan geçmiyor kernel Power 41 hatası. Downclock yaparsam geçebileceğini önerdiler. GTX 1050 Ti ekran kartım ve i5 7500K işlemcim var. Hangi değerlerde, nasıl yapmalıyım? Hangi programla yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ekran kartı kaynaklı olmayabilir. Sistemin garantisi mevcut ise garantiye gönderin. Onun dışında OCCT kullanarak PSU, ekran kartı, işlemci, RAM testi yapıp problemin kaynağını öğrenmeye çalışabilirsiniz. Net ve kesin bir çözümü yok hatanın maalesef, hangi parçada sorun olduğunu öğrenmeniz gerekiyor.

Sorun ekran kartı kaynaklı olmayabilir. Sistemin garantisi mevcut ise garantiye gönderin. Onun dışında OCCT kullanarak PSU, ekran kartı, işlemci, RAM testi yapıp problemin kaynağını öğrenmeye çalışabilirsiniz. Net ve kesin bir çözümü yok hatanın maalesef, hangi parçada sorun olduğunu öğrenmeniz gerekiyor.
OCCT testinde hiçbir donanımda sıkıntı çıkmadı yazılımsal olduğunu düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı