Download çok yavaş

baTer

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: NVIDIA RTX 4060 8GB
CPU: AMD RYZEN 5500
RAM:16 GB DDR4
Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX
Monitör: ASUS ROG XC249RM
Arkadaşlar selam benim 24 Mbps'lik bir internetim var ancak bir şey yükleyeceğim zaman saniyede 40 KB gibi komik sayılar görüyorum kanal testi yapıp en iyi kanal ile değiştirdim kanalı yine bir şey değişmedi optimize ettim aynı hız testi yaptığımda benim 24Mbps'lik internet 5Mbps download alıyor teknik desteği aradım burada bir problem gözükmüyor diyorlar şaka gibi yardımcı olur musunuz?

24Mbps'lik pakette 5Mbps alıyorsanız sıkıntı var demektir doğal olarak. Kanal değiştirdim dediğinize göre kablosuz bağlanıyorsunuz. Kablo ile bir deneyin, yine aynı hız sonuçlarını alıyorsanız tekrardan müşteri hizmetleri ile iletişime geçip durumu bildirin. Bina içi tesisatınızda sorun olabilir aramanıza rağmen yine sorun yok diyorlarsa.

Kablo ile.

24Mbps'lik pakette 5Mbps alıyorsanız sıkıntı var demektir doğal olarak. Kanal değiştirdim dediğinize göre kablosuz bağlanıyorsunuz. Kablo ile bir deneyin, yine aynı hız sonuçlarını alıyorsanız tekrardan müşteri hizmetleri ile iletişime geçip durumu bildirin. Bina içi tesisatınızda sorun olabilir aramanıza rağmen yine sorun yok diyorlarsa.

Bağlayınca 11 Mbps'ye çıktı ama fazla bir değişim yok.

Kablo ile.

Bağlayınca 11 Mbps'ye çıktı ama fazla bir değişim yok.

Şu anda kablo bağlamayınca da 11.2 Mbps ancak hala daha yavaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı