Download engelleme

Blogposte

Centipat
Merhaba, kullanılan bilgisayara internetten her türlü şeyin (.Rar, .exe vb.) indirilmesini engellemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Hangi programı kullanmam gerekiyor?

.rar vb. ni engellemenin yolu var mı bilmiyorum ama amacınız program kurulmasını engellemekse yeni bir kullanıcı hesabı açıp admin yetkilerini vermezsiniz, kullanıcı olarak kalır. Program kurmak istediğinde admin şifresi gerekeceğinden program kuramaz.

.rar vb. ni engellemenin yolu var mı bilmiyorum ama amacınız program kurulmasını engellemekse yeni bir kullanıcı hesabı açıp admin yetkilerini vermezsiniz, kullanıcı olarak kalır. Program kurmak istediğinde admin şifresi gerekeceğinden program kuramaz.
Teşekkürler öneriniz için fakat ben cihaza internetten bir şey indirilmesini engellemek istiyorum direkt.

Teşekkürler. Linkleri inceledim de 2. olan işe yarayabilir gibi sanki.

Deepfreeze deneyebilirsiniz.
Teşekkürler fakat mesela bilgisayara bir dosya indirildi ve virüslü bu bulaştıktan sonra Deppfreeze olması işe yarar mı ondan emin olamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı