flootgar Hectopat Katılım 11 Şubat 2014 Mesajlar 30 3 Haziran 2014 #1 Bir oyun indiriyorum ve oyunu açinca paket yuklemesi yapmasi lazim ama paket yüklemesi yapmiyor. Şu hatayı veriyor "Download failed because the resources could not be found" Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2014
Bir oyun indiriyorum ve oyunu açinca paket yuklemesi yapmasi lazim ama paket yüklemesi yapmiyor. Şu hatayı veriyor "Download failed because the resources could not be found"
T TheTres2 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 26 Makaleler 1 Yer Konya, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #2 Bendede oluyordu. Fifa güncel değilmiş. Uygulamalardan hangi sürüm olduğuna baktım klasör adını değiştirdim açıldı . Oyun adı ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2014
Bendede oluyordu. Fifa güncel değilmiş. Uygulamalardan hangi sürüm olduğuna baktım klasör adını değiştirdim açıldı . Oyun adı ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Haziran 2014 #3 İşlemi yaptığın cihaz internete bağlı olmalı ve cihazda bir Google hesabı ile giriş yapmış olman gerek.
İşlemi yaptığın cihaz internete bağlı olmalı ve cihazda bir Google hesabı ile giriş yapmış olman gerek.
K Kana544 Hectopat Katılım 20 Eylül 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #4 Nasıl yapcaz? Goat simulator android indirdim ama dowload failed because resource diye birşeyler deyip durdu. Napacam bi söylerseniz çok iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2019
Nasıl yapcaz? Goat simulator android indirdim ama dowload failed because resource diye birşeyler deyip durdu. Napacam bi söylerseniz çok iyi olur.