shintaro Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 106 Yer Milky Way Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #11 Ücretsiz kullanacaksanız sunucuları pek yoğun olmayan bir program seçmeniz iyi olacak fakat tavsiye edebileceğim bir program yok.
Ücretsiz kullanacaksanız sunucuları pek yoğun olmayan bir program seçmeniz iyi olacak fakat tavsiye edebileceğim bir program yok.
M MrBonapart Decapat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #12 shintaro dedi: Bahsettiğiniz "ZyXEL VMG3312-B10b" model cihazda bu sorunu birkaç kişinin daha yaşadığına şahit oldum. Mümkünse cihazınızı değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Modem değiştirmeyi de an itibarıyla denemiş bulunuyorum. Herhangi bir düzelme yok.
shintaro dedi: Bahsettiğiniz "ZyXEL VMG3312-B10b" model cihazda bu sorunu birkaç kişinin daha yaşadığına şahit oldum. Mümkünse cihazınızı değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Modem değiştirmeyi de an itibarıyla denemiş bulunuyorum. Herhangi bir düzelme yok.
shintaro Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 106 Yer Milky Way Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #13 MrBonapart dedi: Modem değiştirmeyi de an itibarıyla denemiş bulunuyorum. Herhangi bir düzelme yok. Genişletmek için tıkla... O halde bulunduğunuz apartmanın altyapısında bir problem olabilir komşunuz var ise aynı sorunu yaşıyor mu teyit edin.
MrBonapart dedi: Modem değiştirmeyi de an itibarıyla denemiş bulunuyorum. Herhangi bir düzelme yok. Genişletmek için tıkla... O halde bulunduğunuz apartmanın altyapısında bir problem olabilir komşunuz var ise aynı sorunu yaşıyor mu teyit edin.
M MrBonapart Decapat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #14 shintaro dedi: O halde bulunduğunuz apartmanın altyapısında bir problem olabilir komşunuz var ise aynı sorunu yaşıyor mu teyit edin. Genişletmek için tıkla... TTnetten ekip geldi kendi gözlerim önünde test yaptı 35/6 gözüküyo gelen hız çok garip ya. Yok mu yardımcı olabilecek başka birisi? Son düzenleme: 9 Mart 2021
shintaro dedi: O halde bulunduğunuz apartmanın altyapısında bir problem olabilir komşunuz var ise aynı sorunu yaşıyor mu teyit edin. Genişletmek için tıkla... TTnetten ekip geldi kendi gözlerim önünde test yaptı 35/6 gözüküyo gelen hız çok garip ya. Yok mu yardımcı olabilecek başka birisi?